Gaál Noémi megmutatta ritkán látott húgát - Timivel le sem tagadhatnák egymást
Gaál Noémi húga, Timi kétgyerekes édesanya.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gaál Noémiról, a TV2 egykori sztárjáról talán eddig sokan nem tudták, hogy van egy húga, akire mindenben számíthat.

 A 49 éves sztár eddig sosem mutatta meg testvérét a nyilvánosságnak, ám a Story magazin kedvéért kivételt tett. A hetilap őszi különszámában szerepeltek együtt, illetve interjút is adtak. Kiderült, hogy Timi két és fél évvel fiatalabb Gaál Noéminél. Ahogy a képen is látszik, nagy köztük a hasonlóság, mind a ketten mosolygós, csinos nők, ráadásul az alakjuk is irigylésre méltó. Timiről egyesek talán nem is gondolnák, hogy két gyermek édesanyja.

- Timi sokkal nyugodtabb természet, visszafogott, szerény, nem szeret szerepelni, és mivel a főiskola után családanya lett, érettebb és tapasztaltabb nálam bizonyos dolgokban. Anyukám és ő a legfontosabbak számomra, ők azok, akikkel megbeszélem az életem nagy dolgait. A Mikivel való szakításomat is ők tudták meg a leghamarabb - mesélte a lapnak az ATV csinos időjósa.

Jó testvérek, persze kamaszkorukban olykor összevesztek egymással, de ebben a korban ez normálisnak számít. Napjainkban egymás bizalmasai, sosem vitatkoznak össze, jóban és rosszban is összefognak. Együtt járnak sportolni, mind a ketten a tenisz szerelmesei. Az is kiderült, hogy Timi üzletasszonyként tevékenykedik.

- Timi nem járt bulizni, szórakozni, mint én. A klasszikus családmodellt követte, ahogy a szüleinktől látta: tanult, majd a főiskola után megtalálta élete szerelmét. Összeházasodtak, építkeztek, és született két gyönyörű gyermekük. Nekem szinte minden, mondhatni, ellentétesen alakult, én szerettem a pörgést, a szórakozást, és nem vágytam hamar gyerekekre. Sosem irigyeltem Timit, amiért neki családja lett, nekem pedig ez még nem adatott meg - tette hozzá Gaál Noémi, aki nagyon büszke testvérére, és imádja a nagynéni szerepét.

Epres Panni nővére ötszörös édesanya

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Epres Panni nővére, Judit.

Ezt is szeretjük