Epres Panni szépségét a nővére is örökölte - Íme, a ritkán látott Judit

Epres Panni nővére ötgyermekes édesanya.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Epres Panni az ország egyik legszebb modellje, sikerét nemcsak karcsú alakjának, hanem bájos arcvonásainak is köszönheti. Úgy tűnik, hogy az Epres család remek génekkel rendelkezik, mivel nem Panni az egyetlen szépség a családban, nővére, Judit is gyönyörű nő.

A 43 éves sztár ritkán mutatja meg nővérét Instagram-követőinek, de azért évente egy-két felvételt megoszt Juditról is. A friss kép egy fotózáson készült róluk. A kétgyermekes modellhez hasonlóan testvére is ősz típusú nő, barna hajjal és szemekkel rendelkezik, illetve a meleg tónusú bőrtípusba tartozik.

A fotóhoz Epres Panni ezt a megható gondolatot fűzte: "Ő is az egyik mindenem, akivel mindig és örökké egymás mellett állunk".

Számos híresség kommentelt, például Horváth Éva, Kovács Patrícia, Peller Anna, Debreczeni Zita, Wolf Kati vagy éppen Hajdú Péter. Dobó Kata ezt írta a fotó alá: "Annyira jó rátok nézni! Kívül-belül gyönyörűek!"

Ha Epres Panni a nővéréről posztol, a hashtagjeiben mindig büszkén leírja, hogy Judit már öt gyönyörű gyermek édesanyja. A fotókat elnézve sokan nem hinnék el róla, hogy ennyi csemetét nevel, hiszen annyira remek formában van. Judit egyébként húgához hasonlóan a szépségiparban tevékenykedik, sminkesként dolgozik.

Kiss Ramóna húga ilyen bombázó

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös nő lett Kiss Ramóna húgából, Debórából.

Kiss Ramóna 24 éves húga igazi bombázó - Kísértetiesen hasonlítanak egymásra

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük