Pindroch Csaba és színésznő felesége: Lindával 21 éve töretlen a szerelmük
Pindroch Csaba ennyi év után is imádja Verebes Lindát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Segítség, megnősültem! - ez volt a címe annak a könyvnek, amelyet Pindroch Csaba bő négy esztendővel ezelőtt kapott feleségétől ajándékba. Bár eleinte vonakodva vette a kezébe a furcsa borítóval ellátott olvasmányt, végül annyira megtetszett neki a mű, hogy egy egyszemélyes darabot készített belőle.

Nem véletlenül fogta meg ez a téma: 2006-ban vezette oltár elé Verebes Lindát, akivel 21 éve boldogok egymás oldalán.

Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda

A színészt gyakran faggatják arról, mi a hosszú és harmonikus kapcsolat titka. Amikor a Reggeli műsorvezetői is erről kérdezték, pontosan tudta, mi a válasz.

- Semmilyen titok nincsen, alapvetően alkalmazkodás van. Rohadt szerencsés ember vagyok, kaptam egy olyat a Jóistentől, aki azt mondta erre a csomagra, hogy: "Jól van, jöhet!" Nincsenek kérdések, és nincsenek válaszok. A Mr. és Mrs. című darabunk is arról szól, hogy a házasság és a kapcsolat a férfi és nő között egy erős dolog - magyarázta az adásban 2021 januárjában.

A színészduó, aki a színpadon és a magánéletben is tökéletes párost alkot, három gyermekükkel osztozik ezen a harmónián: Mira 2008-ban, Rihárd 2014-ben, Patrik 2015-ben jött a világra.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen összeillő párt alkot Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda.

Ezt is szeretjük