Stohl András és ritkán látott felesége: a gyönyörű Vicáról és a színészről sugárzik a szerelem
Elbűvölő képeken mutatjuk Stohl Andrást és gyönyörű feleségét, Vicát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Noha 2020-at az egész világon az egyik legsötétebb esztendőnek könyvelték el az emberek, azért sokaknak tartogatott örömteli pillanatokat. Stohl András számára élete egyik legboldogabb napját hozta el az év, hiszen tavaly nyáron vezette oltár elé szerelmét, Vicát.

A színész és csinos kedvese öt esztendő után mondták ki a boldogító igent, és azóta is a lehető legharmonikusabb mozaikcsaládként élik a hétköznapjaikat.

Stohl András és felesége, Vica szerelmes fotói

Az 53 éves sztár négygyermekes édesapaként lépett a kapcsolatba. Előző házasságából két felnőtt korú lánya, Luca és Rebeka született, korábbi kedvese, Ancsika pedig egy lánnyal, Franciskával és egy fiúval, Bandikával ajándékozta meg. Szerelmében egy pillanatig sem volt megfelelési kényszer a beilleszkedést illetően, inkább arra koncentrált, hogy párja csemetéi minél könnyebben elfogadják az új felállást.

- Ehhez az is hozzátartozott, hogy nem kaptam el Bandikát, és ültettem az ölembe, amíg bizalmat nem szavazott nekem, és úgy nem éreztem, hogy elég közeli a kapcsolatunk. Nem akartam ráerőltetni magam senkire, türelmes szerettem volna lenni velük, időt akartam hagyni arra, hogy megszokják, és lehetőség szerint elfogadják a kialakult helyzetet és azzal együtt engem - mesélte a Story magazinnak 2020 decemberében.

A türelem meghozta az eredményét, hiszen minden gyerkőccel felhőtlen a viszonya. Instagram-fotóik alapján az is tagadhatatlan, hogy sugárzik róluk a szerelem. Közös képeiken hol csókot váltanak, máskor egymás karjaiban pózolnak a kamerának. Összeállításunkban mutatjuk, milyen szép párt alkot Stohl András és felesége, Vica.

Ezt is szeretjük