Rákóczi Feri és ritkán látott felesége: 13 éve dúl köztük a szerelem

Mutatjuk, mennyit változott Rákóczi Feri és Judith az évek során.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rákóczi Feri búgó hangjára egy ország ébred hétköznap reggelente. A rádiós 2009 óta ébreszti hallgatóit Sebestyén Balázs és Vadon Jani oldalán. Ezenkívül megcsillogtatta humorát az Ezek megőrültekben is, A 40 milliós játszma című kvízműsorban pedig komolyabb oldaláról ismerhettük meg. Van még egy fontos szerep az életében, szerető férj és családapa.

13 éve hozta össze az élet feleségével, Vajda Judithtal, aki két gyermekkel ajándékozta meg. Lányuk, Panna 2008 végén látta meg a napvilágot, fiuk, Soma 2010 áprilisában született. Az ötvenéves rádiós hétköznapi életet él, bár óvja családját a nyilvánosság elől, olykor eldicsekszik feleségével az Instagramon.

Rákóczi Feri és felesége

Most évfordulójuk alkalmából mutatta meg párját. Két fotót is megosztott: az elsőt kapcsolatuk hajnalán lőtték magukról egy buliban, a második napjainkban készült házuk felújításának kellős közepén. Követői imádták a felvételeket, szerintük a házaspár megtalálta az örök fiatalság forrását, ugyanis sokan úgy látják, az évek múlásával egyre jobban néznek ki.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen összeillő párt alkot Rákóczi Feri és felesége, Judith.

Ezt is szeretjük