Győrfi Pál 15 éve imádja gyönyörű feleségét - Szerinte Adrienn és az anyák az igazi hősök
Győrfi Pál szerint a felesége az igazi hős, aki dolgozik, és otthon mindenről és mindenkiről gondoskodik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Győrfi Pál több mint két hónappal ezelőtt a koronavírus-járvány elleni harc egyik fő arca lett. Amíg az OMSZ szóvivője a frontvonalban tevékenykedett, otthon felesége biztosította a hátországot: ellátta a két iskolás és az óvódás gyermeküket, gondoskodott a háztartásról, és távmunkában dolgozott.

A jogászként dolgozó Adrienn-nek azonban egyik nap el kellett mennie otthonról, így a férje maradt a gyerekekkel. Győrfi Pál ekkor tapasztalta meg, mekkora munka segíteni a gyerekeknek a digitális oktatásban, lekötni a nem iskolás csemetét, vezetni a háztartást és emellett ellátni a munkáját is. 

Győrfi Pál felesége, Adrienn

Ripostnak  azt mondta, olyan húzós volt az a nap, hogy azóta is emlegeti, pedig csak fél napot kellett megoldania, a felesége délutánra hazaért. 

- Nagyon kemény dió volt! Én eddig is nagyon tiszteltem Adriennt, de csak most döbbentem rá, hogy mekkora munka ez. Minden tiszteletem az övé. Szerintem az ilyen helyzetben helytálló anyák igazi hősök. Ezért a magam részéről megfogadtam, hogy ha vége lesz a korlátozásnak, azonnal elviszem a nejemet vacsorázni valahova - nyilatkozta a napilapnak. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Győrfi Pál felesége, Adrienn. 

Ezt is szeretjük