Győrfi Pál fia már 23 éves - A jóképű Dani a YouTube egyik sztárja
Győrfi Pál felnőtt fia, Dani vlogger és youtuber.

gyorfi-pal-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Győrfi Pált 2002-ben kérték fel az Országos Mentőszolgálat szóvivői tisztségére, az intézménynek ő a Kommunikációs és PR-igazgatója is. Megszokhattuk, hogy a híradókban és különböző tévéműsorokban nyilatkozik, a koronavírus-járvány miatt pedig a rendkívüli helyzetben még gyakrabban látjuk a televízió képernyőjén és a YouTube-on is. 

Az utóbbi csatornán elsőszülött fia, a vlogger és youtuber Győrfi Dániel is jelen van. A 23 éves fiatalember édesapjával egy közös TikTok-videót is készített, amit még Orbán Viktor is megosztott.

Győrfi Pál és fia a TikTokon

Abban viccesen reagál arra, hogy minden YouTube-videó előtt Győrfi Pál felhívása látható és hallható: átugorná, amikor apja személyesen jelenik meg nála, és hívja fel a figyelmet arra: fontos, hogy az emberek otthon maradjanak. 

Nem kérdéses, hogy a humorát honnan örökölte a huszonéves srác: vicces posztokért az OMSZ szóvivőjének sem kell a szomszédba mennie.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Holnapra is érvényes!🙏 #maradjotthon

Győrfi Pál (@gyorfipal) által megosztott bejegyzés,

Győrfi Pál fia modellkedett, néhány évvel ezelőtt Dani volt az egyik hazai mobiltelefon-szolgáltató tarifacsomagjának a reklámarca. Tavaly diplomázott a Corvinus Egyetemen kommunikáció és médiatudomány szakon. Korábban cégeknek gyártott audiovizuális tartalmakat, most viszont a saját oldalaira koncentrál. 

Képes összeállításunkban megnézheted Győrfi Pál jóképű, felnőtt fiát, Győrfi Danit.   

Cover-fotó: MTI/Lakatos Péter

Ezt is szeretjük