Jóképű színész lett Ullmann Mónika egy szem fiából - Fotókon a 23 éves Dávid

Miller Dávid a színészkedés mellett a zenei karrier felé is kacsintgat.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ullmann Mónika és Miller Zoltán házasságából egy fiú született, Miller Dávid, aki 1996 májusában látta meg a napvilágot. Bár a két színművész útjai elváltak, mind a ketten méltán büszkék lehetnek gyermekükre, aki a szülei nyomdokaiba lépett.

A fiatal tehetség 17 éves korában határozta el, hogy színésznek áll. Miután Angliában végzett a London School Of Dramatic Arton, elkezdtek jönni a megkeresések. Az első magyar produkció, amiben szerepelt, az a 2017-es Pappa Pia volt, egy év múlva a Vörös verébben tűnt fel Jennifer Lawrence oldalán, illetve több kisebb szerepet is kapott külföldi produkciókban.

Több magyar sorozatban is szerepelt, ilyen volt az RTL Klubon futó A Tanár vagy az Alvilág, illetve a VIASAT3-on menő 200 első randi és az Ízig-vérig. Szinkronizál is, az Aladdin című mese filmes változatában ő Aladdin énekhangja. Érdekesség, hogy az 1992-es Disney-produkció magyar változatában az édesapja énekelte el a főszereplő dalait.

A színészet mellett a zenélés felé is nagyon nyitott, az Audiofuse énekese lett, nyáron jelent meg a legújabb videoklipjük, a Summer of Love, amelyben ő maga is szerepet vállal. A Reggeli augusztusi adásában elmesélte, hogyan jött a zenélés az életében. Elmondta, az unokatestvére, Ullmann Ottó mutatta be őt Bakonyi Bálintnak, a csapat egyik tagjának.

- Nekem nagyon tetszett a Bálintnak a filozófiája, ahogy gondolkodik a zenéről. Mondtam is neki, ha bármilyen zenei projektbe kezd, és gondolna rám, hogy én is részt vegyek benne, akkor én annak nagyon örülnék, és egyszer csak megkeresett engem - mesélte.

A csapat terve az, hogy havonta adnak ki egy-egy új számot, a jövőben pedig készítenének egy nagylemezt is.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos Ullmann Mónika és Miller Zoltán fia, Miller Dávid.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük