Ő Till Attila ritkán látott felesége: a gyönyörű Krisztával már 23 éve házasok
Till Attila és felesége, Kriszta 23 év házasság után is olyanok, mint a friss szerelmesek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Till Attila az egyik legismertebb magyar műsorvezető, aki nem csak show-műsorok vagy vetélkedők házigazdájaként remekel. A Propaganda című kulturális magazinjáért 2005-ben Joseph Pulitzer-emlékdíjjal tüntették ki, több kisfilmet is forgatott, a Pánik című játékfilmjéért a 2008-as Budapest Magyar Filmszemlén Gubík Ági a Legjobb női főszereplőnek járó díjjal térhetett haza. 

A 2015-ben készített Tiszta szívvel című vígjátékában olyan sztárok szerepeltek, mint Thuróczy Szabolcs, Fenyvesi Zoltán, Balsai Móni vagy Danis Lídia. Magyarország Oscar-nevezett filmje volt 2017-ben, és különböző európai filmfesztiválról számos díjat hozott haza. Noah Wyle, a Vészhelyzet egykori Carter doktora produkciós cégével, a Slippery Moon Productions-szal és a Warner Bros. TV-vel közösen minisorozatot fejleszt a filmből.

Till Attila felesége, Kriszta

Ahhoz, hogy ilyen sikeres legyen, a munkájára tudjon koncentrálni, boldog és harmonikus családi élet is szükséges. A műsorvezető 25 éves volt, amikor megismerkedett élete párjával és társával, Krisztinával, aki akkoriban a TV3 csatorna adásrendezője és szerkesztője volt.

A randijuk után egy héttel Tilla a szerelméhez költözött, akit négy hónappal később feleségül is vett. Egy héttel a házasságkötés után az újdonsült feleség első gyermeküket hordta a szíve alatt. Andor 1998-ban látta meg a napvilágot, Simon 2001-ben, Félix 2008-ban született.

Tilla a feleségéről ritkán posztol, a sztáros rendezvényeket mellőzik, legfeljebb premiereken jelennek meg együtt, de a 23. évfordulójukon kivételt tett. Azt írta, az évfordulójukon általában nem szoktak dolgozni, de 2020-ban kivételt tett a Sztárban Sztár műsorvezetőjeként. 

Ezt is szeretjük