A közel-keleti harissa paszta legjobb receptje: a csípős paprikakrémet sokféle ételhez használhatod fel
A harissa paszta a közel-keleti konyha nélkülözhetetlen alapanyaga: mutatjuk, hogyan készítheted el házilag.
Összesen 11 találat.
A harissa paszta a közel-keleti konyha nélkülözhetetlen alapanyaga: mutatjuk, hogyan készítheted el házilag.
A gombás csirkemáj annyira puha, hogy szinte szétolvad a szádban.
A mézes, csípős csirkeszárny egyszerre édes és pikáns: az ízek ilyen párosításából mindig valami jó sül ki.
Ha te is azon a véleményen vagy, hogy egy kevés chili soha sem árt, ebben a válogatásban megtalálod a neked tetsző receptet.
A zöldségekkel együtt főtt sertéspörkölt akkor a legfinomabb, ha egy kicsit csípős.
A csicseriborsós sertésraguban a hús mellett kolbász is helyet kapott.
Az omlós sertéstarja pikáns pácban érlelve ellenállhatatlan.
Zöldborsóval és sárgarépával együtt főzve még finomabb és kiadósabb a sertéspörkölt.
A BBQ-mártás talán a legfinomabb, amit a grillezett csirkecombra kenhetsz. Bár boltban is megvásárolhatod, az otthon készítettnek nincs párja.
A fokhagymás magyaros sertéstarja után senki sem fog éhesen felállni az asztaltól.
Úgy az igazi a sertéspörkölt, ha a hús omlósra puhult, és jó sok tunkolni való szaftot eresztett. Zöldségekkel készítve is nagyon finom.