7 izgalmas köret krumpliból: tepsis, töltött, rakott is van közte
A hagyományos püré és az olajban sült krumpli mellett próbálj ki új köreteket is! Csupa izgalmas, ínyenc variációt mutatunk.

A krumpli nem véletlenül az egyik legszélesebb körben használt alapanyag szerte a világon, hisz sokoldalúan, ízletesen elkészíthető, könnyen sokat hozhatunk ki belőle. Az egyszerű falusi konyhától a gourmet éttermekig mindenhol megtaláljuk a belőle készült fogásokat.
A krumplit levesként, főételként és köretként is számításba veheted. Ne csak pürében és olajban sült krumpliban gondolkozz! Bevagosva, különféle módon sütve, egyéb zöldségekkel megbolondítva, sajttal, tejföllel is ínycsiklandó, mégis különleges.
A legfinomabb krumplis ételek
A krumpli még mindig viszonylag az olcsó élelmiszerek közé tartozik. Az azonban nem mindegy, melyik fajtát milyen ételhez használod. A közepes keményítőtartalmúak jók sütni, főzni, pürébe. A lisztes, szétfővő krumplifajták pedig sütéshez kiválóak. Készítsd el a legváltozatosabban, válogass a bevált receptek közül!
Íme a 8 legfinomabb étel csirkemellből - Olvass tovább!
Próbáld ki az alábbi fogásokat is!
(Képek forrása: Getty Images Hungary)
OLVASD EL EZT IS!

- gomba
- vegetáriánus