8 ízletes étel csirkemellből: mindegyiket könnyű elkészíteni
Bundában, sütve, szaftosan: a csirkemell mindenhogy nagyon finom. Itt biztosan megtalálod a kedvencedet!
A csirkemell az egyik leghálásabb alapanyag, hisz semleges az íze, viszonylag olcsó, és nagyon sokféleképpen elkészítheted, fűszerezheted. Grillezheted, sütheted, főzheted, párolhatod, nem fogsz benne csalódni. Azért is érdemes gyakran fogyasztani, mert sok fehérjét tartalmaz, és a különféle diétákba is könnyen beillesztheted.
Ha szaftosan készíted el, pörköltnek, ragunak, vagy öntetekkel tálalod, biztosan nem lesz száraz. Amennyiben sütnéd, locsolgasd. Jól illenek rá a legkülönbözőbb bundák, de néhány egyszerű fűszerrel megbolondítva a sütőbe is teheted. Továbbá nagy előnye még, hogy nem kell sokáig sütni, főzni, hamar puha lesz. Nézd meg a jobbnál jobb recepteket, és próbálj ki minél többféle csirkés finomságot!
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
Képek: Getty Images Hungary.
OLVASD EL EZT IS!
- fogyókúra
- zöldséges