8 szuper, sajtos recept, aminek senki sem tud ellenállni
Rántva, tésztára, hússal, zöldséggel vagy bárhogy: a sajt mindig jó ötlet, és számtalan ételt tesz még vonzóbbá.

sajtkremleves-kepes
Ez is érdekelhet

Az élet és szerelem diadala - egy rendkívüli, igaz történet Párizsból (x)

Mozdony Matiné, a mozdonyok fesztiválja (x)

TOGETHER We Recycle – Együtt a környezetért (x)

beauty and style

Pasztell lila hajszín az új szezon kedvence: meglepő, milyen gyönyörű tud lenni »

Ezeket a magvakat edd rendszeresen, ha szép bőrt szeretnél: pattanások és ráncok ellen is jók »

Ezek a legmenőbb bokacsizmák őszre: lapos és magassarkú fazonokat is mutatunk »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Olvadt, nyúlós vagy ropogós, camembert, parmezán, mozzarella, szinte mindegy, a lényeg, hogy a sajt minden formájában csábító. A legegyszerűbb étel is ízletesebbé válik tőle, és rengeteg módon variálható. A fehérjebevitel szempontjából is fontos, hisz a minőségi sajtok fehérjetartalma a csirkehúséval azonos. Ha ismersz néhány trükköt, nem fog kifolyni, ragadni sütés-főzés közben. 

Bizonyos fogásokat a karakteresebb ízű változatok tesznek ízletesebbé, míg másokhoz a semleges sajtok illenek jobban. A levestől a főételen át a köretig, sőt, a nassig számtalan recept közül válogathatsz. Összeállításunkba csupa egyszerűen és gyorsan elkészíthető finomság került. Előre szólunk, egyik gusztább, mint a másik. 

Ezt is szeretjük