8 ízletes étel csirkemellből: mindegyiket könnyű elkészíteni

Bundában, sütve, szaftosan: a csirkemell mindenhogy nagyon finom. Itt biztosan megtalálod a kedvencedet!

Csirkemell-receptek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A csirkemell az egyik leghálásabb alapanyag, hisz semleges az íze, viszonylag olcsó, és nagyon sokféleképpen elkészítheted, fűszerezheted. Grillezheted, sütheted, főzheted, párolhatod, nem fogsz benne csalódni. Azért is érdemes gyakran fogyasztani, mert sok fehérjét tartalmaz, és a különféle diétákba is könnyen beillesztheted. 

Ha szaftosan készíted el, pörköltnek, ragunak, vagy öntetekkel tálalod, biztosan nem lesz száraz. Amennyiben sütnéd, locsolgasd. Jól illenek rá a legkülönbözőbb bundák, de néhány egyszerű fűszerrel megbolondítva a sütőbe is teheted. Továbbá nagy előnye még, hogy nem kell sokáig sütni, főzni, hamar puha lesz. Nézd meg a jobbnál jobb recepteket, és próbálj ki minél többféle csirkés finomságot!

Képek: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük