Isteni csevaprecept: Szerbiában így készítik!
A Balkán jellegzetes, fűszeres húsroládjait nem lehet nem szeretni, és gyakorlatilag elrontani nehezebb, mint jól készíteni.
- 6 regeneráló erejű növényi olaj, ami halványítja a striákat, hegeket: rugalmasabb és egységesebb lesz tőlük a bőr »
- Nőies, sokoldalú zárt cipők őszre: nadrággal és szoknyával is jól mutatnak – Árakkal, lelőhelyekkel »
- 50 felett is ragyogó, dús marad a frizura ezekkel a bevált praktikákkal: a festett és az ősz haj új életre kel »

- Mi Kanada fővárosa? 10 kérdéses kvíz a világ országairól, amit illik tudni
- Hajdú Pétert kirakták a Szigeten az RTL VIP-ból: Sebestyén Balázs kotyogta ki
- Ha erről a telefonszámról hívnak, tilos felvenni! Így dolgoznak a csalók az OTP nevében
- 5 kérdés, ami megmutatja, mennyire intelligens valaki - Hány igen válaszod lett?
- Hátborzongató, VV Anett mit hallucinált igazából: először mondta el, mi történt a teaszeánszon
A jellegzetes formájú, háromféle húsból készült falatok remekül passzolnak bármilyen friss salátához, de a legjobb, ha frissen sült lepényt is készítesz hozzájuk.
Ha nem sikerül birkát beszerezned, ne csüggedj, pótold marhával azt is, bár lesz egy kis különbség az eredeti változathoz képest, azért így is finom lesz a végeredmény!
Csevap
Hozzávalók:
- 1 kg vegyes darált hús - marha, sertés és birka, zsírosabb húsokból, kétszer ledarálva
- 4-5 gerezd fokhagyma
- 1 csapott evőkanál pirospaprika
- só, frissen őrölt bors
- olaj
Elkészítés ideje:
40 perc + a pihentetés.
Elkészítés menete:
A csevap összeállítása még egy kezdő háziasszonynak sem okozhat gondot, nemes egyszerűséggel daráld le kétszer a húsokat egy tálba, reszeld hozzájuk a fokhagymát, szórd rá a pirospaprikát, majd sózd és borsozd ízlésed szerint. Ha minden a tálban van, jó alaposan dolgozd össze a keveréket, majd tégy rá egy fóliát, és mehet a hűtőbe.
Legalább négy órát pihentesd, de a legjobb, ha egy éjszakát bent marad. Miután letelt a pihenésre szánt idő, kezdődhet a sütögetés. A masszából gyúrj rövid, tömzsi kis hengereket, és mehetnek a grillrácsra. Süsd át jó alaposan minden oldalukat, és már kész is vagy. Ha serpenyőben készíted, akkor egy kis olajat forrósíts benne, és úgy tedd bele a leendő csevapokat.
Könnyed francia desszertek a fűszeres hús után
Ha a grillezésnek vége, és már mindenki jóllakott, jöhet az édesség!
OLVASD EL EZT IS!

- india
- csirke
Így készül az eredeti csirke tikka masala

- paprika
- paradicsom
Lecsó francia módra: a ratatouille receptje

- olaj
- paprika