18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legszexibb dolog a pasin

Amire buknak a nők

A nőt nemcsak megnyerő dumával veheted le a lábáról: a szőr, a test és a pocak fazonja is sokat számít. Tudd meg, a nők mitől olvadnak a karjaidba!

A világegyetemben az a téves hír járja, hogy míg a férfiak alaposan megfigyelik és körbemérik egy tetszetős nő külsejét, addig az ellenkező nemnek az esztétikai adottságok helyett sokkal inkább a belső értékek számítanak. Rossz hír, fiúk: ez sajnos nem egészen így van.

Mert első pillantásra egy nő bizony nemcsak a pasi cipőjét, az inge márkáját és a szemében csillanó értelmet méri fel, hanem egyéb testi adottságokat is szemügyre vesz, és elbírál a kegyetlen esztétikai ítélőszék előtt.

Popeye és Hüvelyk Matyi

Van, aki a kigyúrtat, van, aki a közepest szereti – ez egyénenként változó. Azonban egy biztos: nincs olyan nő, aki önmagát szeretné ölelni, és egy csontkollekcióval hemperegni az ágyban. Hüvelyk Matyi Girnyóországból tehát igen szigorúan kizáratik a női ízlésvilágból, ugyanis annyira hiú azért minden nő van, hogy önmagánál ne vékonyabb férfit válasszon hódolónak. Az sem praktikus, ha konditeremben izzadva formás kis lufikat illesztesz a bőröd alá, amitől aztán akkora leszel, mint egy szekrény, de a cipőfűződet már nem tudod bekötni. Arnold Swarzenegger ebből a szempontból tehát nem követendő példa, ugyanis egyetlen nő sem szereti, ha nagyobb a melled, mint az övé, illetve minden ölelés alkalmával attól kell tartania, hogy összeroppantod. Az ember leánya nem erre bukik. A legpuhább párna, a legbiztonságosabb fészek a szenvedélyes szeretkezés után egy csodabicepszek nélküli férfi mellkasa, természetes idomokkal, ahogy azt Isten megteremtette.

Iránytű az ágyban

A tökéletes testhez azonban tökéletes szőrzet is tartozik. A gorilla legalább olyan kellemetlen társ, mint a lufiember: nagy előny, ha a közelgő hideg ellen nem fokozott szőrnövekedéssel védekezik a tested. Jó, ha a pólót babrálva, a nadrágban matatva, a mellkasodhoz bújva kedvesed nem az őserdő érintetlen tájaival találkozik, hanem annál izgatóbb és kellemesebb tapintású, selymes bőrrel.

Ennek érdekében azonban nem kell rögtön borotvát ragadnod, vagy a 40 éves szüzet megszégyenítő bátorsággal feldobnod magad a kozmetikus székébe egy teljes körű gyantáztatásra. A legszexibb szőrfazont ugyanis mesterségesen előállítani nem lehet. A bunda nő, ahogy nő, maximum alakítani tudsz rajta, meg trimmelni és ritkítani, ha túl sok adatott. Van azonban az a típus, akinek a testét nem borítja sűrű szőrerdő, csak egy kis visszafogott vonalkát húzott a természet a köldökétől, egészen a nadrágja zipzáras részéig. Ez a természetes sorvezető ellenállhatatlanul tereli a női tekintetet, kezet, nyelvet egyetlen irányba, hogy az örülő férfi a nővel együtt rebegjen hálát az égnek a nagyszerű szőrért.

Hasas pasas

A legtöbb férfinál idővel problematikus ponttá válik a derékbőség is. Míg a buja húszas évek lapos hassal és karcsú derékkal telnek, az idővel stabilizálódó magánélet miatt az egyre ritkuló csajozásokat egyre szaporodó pasipartik váltják fel. Ezzel még semmi gond nincs, feltéve, ha kedvesedről és a szexről sem feledkezel meg. Azonban ami problémát jelent, az ezzel egyenes arányban szaporodó üres sörösüvegek száma, melyek tartalma mintha közvetlenül folyna fel pocakodra.

A pici pocakos mackó izgató és szexi, kellemesen otthonos társ lehet, azt azonban nem árt figyelemmel kísérned, hogy mikor jön el az a pont, hogy legféltettebb kincseddel elveszíted a szemkontaktust. Ha ugyanis a félszemű kígyót már csak barátnőd tudja bűvölni, és a földre nézve hiába keresed eme testrészedet, helyette csak szélesen elterülő hegyvidéket találsz, akkor baj lehet. Ilyenkor sarokba a sörrel, és elő a zöldségekkel: nincs mese, fogyni kell.

Smirgliarcú kedves

Az arcszőrzet a férfi önfazonírozás egyik legkritikusabb pontja. Eme hóbort kellemetlenségeiről már ejtettünk néhány szót, most azonban esztétikai oldalról megközelítve van terítéken a szőr. A borostát a férfi úgy viseli, mint a nő a nyakláncot vagy a fülbevalót: a prémes kiegészítőt a divat diktálja, ahogy a borzas frizurát, az ágyból kikelt álmos-kócos fürtöket.

Akad nő, akinek a szőrtelen arc a higiénia arcszesz illatú szimbóluma, azonban számos hölgy akad, aki tudja értékelni a szúrós szőrök báját. Az apró tüskék tehát nem feltétlenül elítélendőek: a bohéman szőrös arc kifejezetten szexi lehet, azonban a forró ágyjelenet előtt sosem árt megborotválkozni, ugyanis bizonyos területeken nem túl kellemes a bozótos tüskék érintése.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük