18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mi alapján választ nőt a pasi?

Egyikük elárulja!

Itt az ideje felkészülni a nyári románcokra! A férfi ezúttal is segít: elárulja a pasiféle párválasztás összes csínját-bínját!

A legfrissebb fejlemények alapján kijelenthetjük, hogy megérkezett a nyár, ujjé van, meg bambi is kapható, így tehát ideje feltennünk a kérdések kérdését, a facér asszonyok örök dilemmáját: mi alapján választ csajszit a pasi?

Komoly, mély, megfontolásra érdemes dolog ez. Olyannyira, hogy mi magunk egy délbudai kiskocsmába vonultunk el mantrázni egy hétre: belülre meredésünk során semmi egyebet nem fogyasztottunk, mint hektónyi barnasöröket és aperitifnek bőröscsülköt vöröshagymával. A válasz meglett ugyan, de gyanús, hogy egyúttal fel is áldoztuk magunkat a párkapcsolati tudományok rozsdás szeggel kivert oltárán.

Külső

Aki férfi szerint a külső nem számít, csupán a  kellem, a belső fény és a leányi szív aljában ott csillogó aranylugas, az vagy részeg, vagy hazudik, esetleg részeg és hazudik, vagy szimplán csak nem létező, dramaturgiai elem egy filléres, lányvécében felejtett Romana-regényben.

Értjük mi, hogy ez színtiszta, világi nedvektől csöpögős sovinizmus és szimpla bunkóság - hiszen a Take That együttes pajzánságtól csillogó kockahasa is a feng shui miatt került kivágásra a cskemagazinból, és került a lányszoba falára fel. 

Van egy angol kifejezés, miszerint eyecandy: silányabb amerikai mozikban szerepeltetett, lengére vetkőzött színészcskék gyűjtőfogalma ez, kikkel a forgatókönyvben tátongó orbitális lukakat szokás elfedni.

Az eyecandy - innen pisladrazsé - létezése nem egyéb, mint tételbizonyítás: senki manust nem érdekelnek a logikai buktatók, a butaság szikrázó megnyilvánulásai, ha a látóterében hatalmas dudák lengenek.

Szeretnél csábító lenni a férfiak szemében? – Ezek az alapdarabok segíthetnek

Nézegess képeket!

Elolvasom

A pisladrazsét az ember a szemével falja, meglegeltetné rajta az összes testrészét, nem beszélve a nemi jellegekről. A férfi már csak ilyen vizuális típus. Miután pedig szexuális étvágyát kiélte a test, bekapcsolódik az agy, halkan vitázni kezd, esetenként bizonyos kétségekkel él a választás jogosságát illetően. De, hogy addig hol volt...

Belső

Pisladrazsézni minden pasi szeret, legyen bár útmunkás csajutánfüttyögő, léha bulikisiparos vagy megélhetési szexkalandor. Eyecandyvel huzamosabb ideig együtt létezni azonban igencsak más tészta.

Nem azt mondjuk, hogy a darázsderék és az őzikeszemek egyéb hiányosságok takarására lettek odateremtve természetanyu által.

Csak valami hasonlót: attól, hogy minden megvan, nem biztos, hogy nem hiányzik semmi sem - a csudapofi ideig-óráig helyettesíthet csupán bizonyos belső bájosságokat szerintünk.

Közös téma nélkül hamar kilukad a matrac a tollasbál alatt ugyanis. A kilukadt matrac először kényelmetlen lesz, aztán meg derékban, később fejben fáj. Idegessé tesz.

A szexuális lázak lohadását követő borzasztó unalmat megakadályozandó az okos manus olyan vel, aki igazából nem érdekli, nem kezd. Mert minek. A párok általában úgy születnek, hogy a nyilvánvalón túl összeköti őket valami egyéb. Szexre elég kiszúrni valakit: ú, de meg, és utána meg. A párság egészen más tészta.

Mire vágyik a férfi a párkapcsolatban?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ezért kerül ki a szerelmetes galambok többsége az úgynevezett baráti társaságokból, és nem pedig azért, mert így megspórolják azt az időt, amit a másik megismerésére kellene pocsétálni egyébként, és máris rohanhatnak kufirckodni.

A hapsinak fontos, hogy legyen valami, ami mind a kettőjüké. Lehet a közös téma a szex, kik vagyunk mi, hogy megállapítsuk.

A szexről lehet beszélni, lehet művelni, a technika rohamos fejlődésének köszönhetően nézésre is egyre alkalmasabb.

Csakhogy nem minden hapsinak a testiség a világ méze. Egyesek kéktúráznak közülük, nekik a bükkös a galaxis, és bizony, nehéz boldog párkapcsolatba képzelni őket olyasvalakivel, akinek a természet kimerül a százszorszépsárga hajfestékben.

Király, ász

Vannak, hogyne lennének a férfinak egyéb kikötései: lehetőleg szeressen horgászni, egyen-igyon manusként, gondolkodás nélkül csábítson brazil ikerlányokat ágyba, ha arra kerül sor. De ezek apró mizerék. Mániái mindenkinek vannak.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ifjonti fejjel gőzerővel képzeleg ám a férfiú, épp csak a személyi szám meg a cipőméret hibádzik, ha a tökéletes asszonyra gondol. De párt szinte biztos, hogy nem ezek alapján fog választani. Nyilván lesznek örök zsánerek, de néha még azok se játszanak be. A nagy és hülye tervek elhamvadásához legtöbbször elég egy apró szikra.   

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük