18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Amire minden férfi vágyik a párkapcsolatban

Szeretnéd, ha párod még csak nem is gondolna más nőre? Tudd meg, mi kell ahhoz, hogy veled akarjon megöregedni!

A sztereotípiák szerint a szerelemben a nő vörös rózsára vágyik, a pasi pedig szexre. Ahogy a legtöbb esetben, úgy az általánosításoknak ezúttal is van némi közük a valósághoz, azonban a kép ennél sokszor árnyaltabb.

Ahogy a nők számára sem elég a romantika a tökéletes szerelemhez, úgy a férfit is bonyolultabb fából faragták, több kell tehát neki a boldogsághoz, mint naponta egy új szexpóz. Ha szeretnéd tudni, mivel teheted partneredet boldoggá, hogy soha ne kelljen neki rajtad kívül más nő, ismerd meg a vágyait!

Rendszeres szex

Egy felmérés során a kérdésre, hogy milyen gyakran szeretnének szeretkezni, a férfiak nagy része azt a választ adta, hogy több mint heti háromszor, a valóságban ezzel szemben döntő hányaduk hetente csak egyszer bújik ágyba kedvesével.

Igaz, a szex két emberen múlik, ha szeretnéd boldoggá tenni partnered, ne engedd, hogy a hosszú kapcsolat a nemi életetekre is rányomja bélyegét: ha kellőképpen találékonyak vagytok, és az ágyban is használjátok a fantáziátokat, évek múlva is mutathattok egymásnak újat!

Nem kell egyedül magadra vállalnod a kezdeményező fél szerepét, aki mindig új lángot lehel a szenvedélybe, amikor az kezd kihunyni, de időnként nem árt, ha te is kimutatod, hogy van kedved egy kis hancúrozáshoz.

Lehetnek fáradtabb napjaid, amikor szex helyett inkább csak egy kis ölelésre vágynál, ekkor nem kell csak a heti penzum miatt magadra erőltetned a szexet. Az azonban fontos, hogy az idő múlásával ne halványuljon el kettőtök között a szenvedély, és ugyanolyan vonzónak lássátok egymást, mint régen.

Mire vágyik a férfi a párkapcsolatban?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha ennek érdekében a párod is megteszi a szükséges lépéseket, és rendszeresen próbál kedveskedni neked, hogy elcsábíthasson, te is próbálj a kedvére tenni, hogy ugyanúgy kívánjátok egymást, mint a kapcsolatotok elején!

Megbízható rutin

Amellett, hogy időnként jól jön némi változatosság, egy váratlan ötlet vagy huncut kedvesség, a férfi nem feltétlenül vágyik mindig újdonságokra. A párkapcsolat egyik legnagyobb vonzereje a pasik szemében éppen a közös rutin, ami nem csupán kényelmessé, de kellemessé is teszi a mindennapokat.

Ha tehát partnered előre tudhatja, hogy szombat reggel együtt ébredtek, majd egy kellemes, közös hétvégi program vár rátok, az számára akkor sem unalmas, ha ez egy éve így van. Lehet, hogy sok férfi ellenállhatatlannak találja a csábító, ugyanakkor megszerezhetetlen nőt, de a párkapcsolatban nem feltétlenül erre vágynak.

Ne félj tehát a rutintól: csak azért, mert közös szokásaitok alakulnak ki, nem leszel egyre unalmasabb párod szemében, hiszen ez inkább szorosabbra fűzheti közöttetek az érzelmi szálakat. Ne téveszd össze ugyanakkor a meghitt szokásokat a kiüresedett reflexekkel: a kiszámítható közös programok csak addig teszik boldoggá a pasit, amíg számodra is örömet jelentenek.

Közös élmények

A párkapcsolat során az együttélés még nem feltétlenül adja meg a közös élményeket. Hiszen, ha mindketten elfoglaltak vagytok, és gyakran még otthon sem egymással foglalkoztok, a közös térben is könnyű távol kerülni a másiktól. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy csak a párodra is szánj időt, amikor nem a barátokkal, és nem a családdal vagytok közösen együtt, hanem kettesben töltitek az időt. A boldogsághoz ugyanis nem elég a szex, de még az sem, ha igyekszel a pasi kedvére tenni, hiszen a férfi is igényli a meghitt együtt töltött időt, amikor nem is az a lényeg, amit csináltok, hanem az, hogy teret engedhettek az érzelmeiteknek.

Elismerő szavak

Jólesik évek múlva is azt hallani, milyen szép a szemed és az alakod? A férfi sem veti meg, ha szavaiddal kedveskedsz neki, bár a bókok helyett ő az elismerést fogadja szívesen. Ha tehát párod valamit elért, amire már régóta vágyott, vagy a munkahelyén lett sikeres, ne fukarkodj a dicsérettel. Amennyiben azt érzi, hogy nem csupán férfiként, de emberileg is megkapja tőled a kellő elismerést, biztos lehetsz benne, hogy eszébe sem jut, hogy más nőre nézzen.

Mindez azonban nem jelenti azt, hogy a szarvas hibák fölött szemet kellene hunynod: ha valami zavar párod viselkedésében, és szeretnéd, ha változtatna, nem kell elviselned csak azért, hogy megússz egy parázs vitát.

Ha elnézed a rossz dolgait is, attól még nem fogja magát férfinak érezni melletted, de ügyelj rá, hogy a hibák árnyékában ne vedd magától értetődőnek párod jó tulajdonságait, hanem azokat is tedd szóvá időnként.

Cikkünk David Zinczenko Pasik, szerelem & szex című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük