18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mi lehet egyenrangú a szexszel a férfi fejében?

Sokan állítják, hogy az összebújás mellett a pasi agyában nem fér meg semmi egyéb. A férfi azonban azt mondja: csak majdnem.

Ha most korai magömlést produkálnánk szájjal, akkor értekezésünk a témában ennyi lenne: nagyjából semmi nem lehet egyenrangú a szexszel. Mert csupán kuzinjai vannak. A szex magának való, ezek csak néha jönnek hozzá, vasárnaponként délben az elefántcsonttoronyba.

Távoli rokonok, akik sosem értik, hogy ez a mágnesszagú egyszeri mi a fenéért mosolyog olyan titokzatosan, rokonszenvesmód sunyin, miközben kanalazzák a húslevest.

A szexet ugyebár bajosan nevezhetjük hobbinak - vagy, ha az, hát műveli mindenki, nem úgy, mint például a bélyeggyűjtést vagy a petanque-ot. Ki kell, hogy jelentsük továbbá: azok a dolgok, melyek előkelő helyen szerepelnek a szex mellett a férfifejben, olyan mondjad már, mik, melyek általában magukban hordozzák a szex lehetőségét is. Épp ezért magafajták. Ez már csak így van.

Habzsolás itt is

Szétkoptatott flaszter a férfi szívéhez vezető, sárga köves út, de mellette bizonyosan kolbászból van a kilométerkő, csülökből a traffipax, a stoppos lányok pedig alig győzik takarni a szebbik bimbajukat az arra kiválóan alkalmas, oldalnyi füstölt szalonnákkal.

Enni ugyanis jó. Aki mást mond, hazudik. Az sarlatán, az olyat kikergetni a faluból, láncra verni, elégetni a monyóját. Ahhoz, hogy az ember élvezze az ételt, el kell felejteni holmi kalóriatáblázatokat, és tojón kell billenteni a bűntudatot: a kerek élethez az ízlelőbimbókkal muszáj lepacsizni. A jó étvágyban az élni vágyás lakik. Ez van. Nem véletlenül csorgatja a nyálát az olyan leány után a manus, aki nem fél elropogtatni a füstölt bordában a porcot.

Aki nem kezd nyomban suk-sükölni, ha a nagyi vasárnap tányérnyi rántott húsokat szervíroz, ecetes paprikával, puha kenyérrel, vajas-borsos krumplipürével, mondván, hogy nesze szívem, ludasodjál, mert ilyen piszkafán férjet magadnak nem találsz, az biztos. Továbbmegyünk: figyeljék meg a hölgyek az étkezés muzsikáját. Cuppogások. Csámcsám. Kéjes nyögés.

Izzadságpercegés. Szemszikrázás. Majdhogynem egy keményebb szexcsata hangjai ezek. Meg a birkapörkölté. Ízkavalkád. Habzsolás. Homályos, pisla hátradőlés. Lepecsételt mellköz. Ilyet babcsíradiétán nem lehet.

Kölyökség

Amiben gyerekké lesz: a hobbi. Amit képtelenség elvenni tőle, de nem is szabad, és nem is érdemes, legyen az látszatra bármilyen ócska és kiskölkös dolog. A modellezést. A távirányítós autót, amivel a Hősök terére megy ki furikázni. A Kéktúra-útvonalat. Ezekhez nyúlni nem szabad. Mert feloldódik bennük, azért. Napi gondot, bút-bajt-bogáncsot felejt. Ezek kellenek neki, és kell a kedvesnek is, mert a dolog helyette dolgozik.

Amikor azon tetszenek dohogni, hogy Sanyikám - Sándor -, a sikeres, negyvenes PR-os, két gyermek apja, rózsadombi villatulaj minek bütyköli azt a roncs, rozsdás szafaládét a garázsban szombatonként éjfélig - pedig autó abból úgyse lesz, megmondta a Gizi, ő meg ért hozzá, látott egyszer kardántengelyt is -, jusson rögvest az eszükbe, micsoda egy óriás lábosnyi, agyonsózott, mások által direkte odakozmált, mennykőcsapta bajlevesnek a kényszerű elfogyasztásától menekülnek meg épp.

Még egyet megiszunk itt

Mire mennénk kocsma nélkül? Nyilván innánk a sarkon, mint az állatok, de akkor elsurranna a mágia, ami a piával bekevert habarcsból árad. Abból csak az ivóban van sok, hát mit csináljunk.

Ugyan a kocsmázás az érzékiség és a szexualitás kertkapuján jócskán túl ütött tanyát, a szerepe mégis hasonló: holmi ereszd el a hajamat közepette mázsás súlyokat lerázni magunkról. A tiszta szex és a tiszta szesz között nem véletlenül egyetlen betű a differencia. Ollé. Mert miféle az a hapsi, ki szó, illetve olykor ráeszmélés nélkül csámpáz el egy jó numera mellett?

Simán hülye vajon, aki nem teperi maga alá a rég óhajtott, frufrus szexboszorkát, mikor arra alkalma nyílik, sőt, még az a vágytól ittas fehérszemély is a lovat adja alá?

Nem. Az a pasas részeg, mint a csap. Az eszét elitta, akár szódás a lovát. A sörrel - legyen az a gyógy akár - összefeküdni bajos, érzéki örömöt, mint mondtuk, ritkán okoz. A kocsmázás fejben robban, másnap fáj. A szextől például bűntudata sem lesz az embernek.

De az italozás még így is lenyomja a testiséget olykor-olykor. Maga alá temeti. Jön az ital ördöge a visszaváltható butéliákból bevásárolt kutyafarkán szánkázva, és magával rántja az egyszerit. Tessék minket megmenteni. Melltartó nélkül, ha lehet.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük