18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 dolog, amire minden pasi vágyakozik

Te megadod a párodnak?

Tudd meg, mi az, ami a férfi számára nélkülözhetetlen a teljes boldogsághoz, és tippjeinkkel tartsd meg örökre!

Ha férfivágyakról van szó, minden bizonnyal az elsők között ugrik be neked is az édes hármas és az anális szex. A pasinak azonban nem csak a pózokat és a technikákat illetően vannak igényei, de a szerelemben is.

Amennyiben kezdetben izzik köztetek a levegő, de idővel elhanyagolod a kapcsolatotokat, és nem adod meg a párodnak, amire vágyik, jó úton haladtok afelé, hogy kapcsolatotok kihűljön. Egy kis odafigyeléssel azonban ébren tarthatod a lángot: tudd meg, mi kell ahhoz, hogy a pasid hosszú távon is bolonduljon érted!

Törődés

A férfiakról az a hír járja női körökben, hogy kemény fából faragták őket, és nem igazán az érzelmek emberei. Meglehet, nem szívesen beszélnek önszántukból arról, ha valami a lelküket nyomja, ettől függetlenül, vagy talán éppen ezért azonban elvárják a törődő női szavakat.

Jólesik nekik, ha hazaérkezve meleg vacsora nem is, de egy-két érdeklődő kérdés és vigasztaló szó várja őket. Nem biztos, hogy párod arra vágyik, hogy alaposan kivesézzétek a problémáit, de ha érzékeny radarod valamit jelez, akkor minden bizonnyal jólesne neki, ha megkérdeznéd, mi a baja, és egy szoros ölelést is mellékelnél mindehhez.

A törődés ugyanis a férfi szótára szerint nem feltétlenül abból áll, hogy minden apróbb problémát alaposan átbeszéltek: maga a jelenléted, és az, hogy figyelsz rá, már éppen elég lehet ahhoz, hogy kicsit jobb kedve legyen.

Ha ezt megadod neki, biztos lehetsz benne, hogy soha nem vágyik más társra, és hálás lesz, amiért nem bosszús szavakkal próbálod kiszedni belőle, hogy mégis mi baja.

Szabadság

Bár te vagy a legfontosabb partnered számára, óvakodj attól, hogy túl rövid pórázon tartsd. A pasiknak ugyanis az együtt töltött idő meghitt pillanatai mellett kell egy kis szabadság szintén kell, amikor azt csinálhatnak, amit akarnak, többnyire férfitársaságban. Ahogy számodra is élvezetesebb a bevásárlás, ha a párod helyett a barátnőiddel mész, és két ruhapróba között begyűjtheted a legfrissebb híreket, a partnerednek is kell néha egy szusszanásnyi idő, amikor a barátaival lehet.

Amikor nem kell sem telefonon, sem sms-ben jelentkeznie, és átmenetileg szabad embernek érezheti magát. Ez nem jelenti azt, hogy az első kínálkozó alkalmat ki is fogja használni egy forró flörtre, a pasis kocsmákban ugyanis nem feltétlenül a legszexibb csaposlányok dolgoznak.

Több mint valószínű, hogy az egész esti csevej a fociról, a forint árfolyamáról, illetve a legújabb autómodellekről szól majd, és amikor végre hazaér hozzád, ugyanúgy örül, mint te. Egy kis távolság ugyanis kifejezetten jó hatással lehet rátok, különösen a nemi vágy tekintetében.

Hűség

A kapcsolat azonban csak úgy lehet tökéletes, ha a szabadság nem megy a hűség rovására. A férfi ugyanis nemcsak izgalmakra, gyengédségre és forró hálószobára vágyik, de arra is, hogy bízhasson abban, akinek odaajándékozta a szerelmét.

Természetesen ugyanezt te szintén elvárhatod a partneredtől. Ha szeretnéd örökre megtartani a párodat, nem az a legjobb módszer, hogy időnként féltékennyé teszed: bár sokak szerint így feltüzelhető a kapcsolat, a hűséget hosszú távon jobban meghálálja szerelmed.

Izgasd fel!

Sok nő magától értetődőnek veszi, hogy a férfi mindig szexre kész, és az előjátékot legszívesebben átugorná, pedig ez nem egészen így van. Az együttlét előtti felvezető a pasinak is ugyanolyan fontos lehet, mint neked, hiszen ez nem csak a nemi izgalomról szól. A forró gyönyört felvezető kedveskedés ugyanis az érzelmesebb része a dolgoknak, amikor párod tudtára adhatod, hogy törődsz vele, és nem csak a saját élvezeted miatt bújsz ágyba vele.

Bár igaz, hogy a legtöbb férfi számára az ideális előjáték hossza jóval rövidebb, mint amíg a nők szeretik, ha a pasi kényezteti őket, egyáltalán nem elhanyagolható ez a részlet.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ne hidd tehát, hogy a párod legszívesebben a dolgok közepébe vágna, és amikor ágyba kerültök, máshol hozzá sem kell érned, csak odalent: az egész teste erogén zóna lehet, ha megfelelően törődsz vele. Mellesleg pedig az is garantáltan a pasid kedvére lesz, ha időnként átveszed tőle a kezdeményező szerepét, és őt kényezteted - ezzel még jobban a tudtára adhatod, mennyire fontos neked.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük