18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 hódító női fortély, amivel megkapod, akit akarsz

Szeretnéd biztosra venni, hogy rabul ejted kiszemelted szívét? Tudd meg, mit tegyél, hogy garantáltan behálózd a férfit, aki megtetszett!

A hódításhoz elengedhetetlen, hogy bízz magadban, de igazság szerint néha nem árt az sem, ha rásegítesz a dolgokra néhány huncut női fortéllyal. Ha biztos vagy benne, hogy kiszemelted az, akit nem szalaszthatsz el, megvan a módja annak, hogyan érheted el, hogy ő is hasonlóan gondolkodjon felőled. Tudd meg, mit kell tenned, hogy csak téged akarjon!

Nézd, majd nézz el!

Régi trükk, de az esetek nagy többségében beválik, ha úgy próbálod meg felhívni magadra a pasi figyelmét, hogy egy ideig merőn nézed, majd zavartan, vagy mintha csak más keltené fel a figyelmedet, elfordítod a tekinteted. A férfiak ugyanis nehezen viselik, ha átnéznek rajtuk, ezért, amint elfordítod a szemeidet a pasiról, valószínűleg csak azon fog járni az agya, hogy mi az, ami miatt mégsem jön be neked.

Hogy ne hagyd sokáig tanácstalanul, a röpke szünet után érdemes ismét a szemeibe fúrnod a tekintetedet, amitől végigfut a hátán az elektromosság, és újult erővel reménykedni kezd, hogy talán mégis megszerezhet. Ennyi elég hozzá, hogy beindítsd a vadászösztönét, biztos lehetsz tehát abban, hogy ezt követően már ő is lépni fog valamit, és megpróbál egy vadító flörtcsata erejéig marasztalni. Ha másodszorra is találkozol a tekintetével, élvezd ki a győzelmedet, és merülj el a szemezésben!

Érezd jól magad!

Nem elég azonban nyílt flörttechnikákat bevetned ahhoz, hogy megszerezd a pasit. Ha szeretnéd menthetetlenül rabul ejteni, lehetőség szerint csak az időd 40%-át töltsd azzal, hogy szavak nélkül vallotok egymásnak vonzalmatokról, a maradék 60%-ban pedig érezd magad fergetegesen jól!

Persze ehhez nem árt, ha a barátaiddal vagy azon a helyen, ahol kiszemeltétek egymást, hiszen egyedül kicsit nehezebb lenne azt mutatnod, hogy remekül szórakozol nélküle is. Amennyiben azonban a körülmények adottak, mutasd meg neki, hogy magányos nőként is remekül érzed magad: ne tegyél mást, csak amit egyébként is tennél a barátaiddal. Koccintsatok, menjetek el táncolni, vagy beszélgessetek: ha mindeközben magadon érzed a férfi tekintetét, szinte biztosra veheted, hogy nem sok választ el attól, hogy szóban is alkalmad nyíljon lenyűgözni.

15 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinak

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mondd ki a nevét háromszor!

Amennyiben elérkezik a várva várt pillanat, és megszólít a pasi, ne mutasd ki, hogy valahol a torkodban dobog a szíved - próbálj inkább úgy viselkedni, mintha csak egy barátoddal beszélgetnél.

Egy dolgot azonban tegyél másképp: ha már bemutatkoztatok egymásnak, a beszélgetés során mondd ki háromszor a nevét. Persze ne egymás után, és lehetőleg arra is ügyelj, hogy ez ne hasson mesterkéltnek, csak véletlenszerűen sződd bele a mondataidba, amikor hozzá szólsz.

Ezzel ugyanis azt a benyomást keltheted benne, hogy érdeklődsz iránta, és emellett fontosnak is fogja érezni magát. Hasonlóan kellemes körülmények között pedig eszébe sem fog jutni, hogy három mondat után távozzon, hanem szívesen társalog majd veled, miközben egyre inkább csökken közöttetek a fizikai távolság.

Ne várj, és ne adj bizonyítékot!

Ha azonban azt szeretnéd, hogy ne csak a flört során legyél sikeres, de  legyen folytatás, ne aggódj a bizonyítékok miatt. Amennyiben szeretnéd megkapni a pasit, aki igazán érdekel, add át magad az együtt töltött idő varázsának, és flörtölj vele bátran, de mindezt úgy tedd, hogy közben nem várod cserébe, hogy a férfi kimondja a nagy szót.

15 tipp, amivel elcsábíthatod a pasit

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ne csak az ő oldalán tekints el azonban a bizonyítékoktól, de, ha végleg rabul akarod ejteni, te se adj neki egyértelmű jeleket: hadd izguljon egy kicsit, hogy vajon hányadán állsz vele kapcsolatban.

Amennyiben az első randevúk alkalmával nem biztos abban, hogy fejben már a leendő gyerekeitek nevét is megfogalmaztad, sőt, azt sem könyvelheti el magának, hogy garantáltan igent mondasz a következő találkára is, annál nagyobb vágyat érez majd, hogy bizonyítson. Ha nem játszol nyílt lapokkal, és inkább titokzatos vagy, szinte garantált, hogy a pasi meg fog őrülni érted.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük