18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legszexibb csajozós duma

Amivel biztosan ágyba csalhatod!

Fogalmad sincs, mit kell mondanod, ha forró szexre, és nem pofonra vágysz? Íme, a legjobb mondatok!

A csábításban az első szavaknak komoly súlya van. Nem mindegy ugyanis, hogy az első mondat után pofon csattan, és ital borul a gondosan kiválasztott, és a csúnyácska, de házias szomszédlány által kedvesen kivasalt csajozós ingre, vagy zavart, de kacér női mosoly villan, és szabaddá válik az ágy felé vezető út.

Mindez akár egyetlen mondaton is múlhat aszerint, hogy a hölgy terebélyes fenekén kívánod élezni a nyelvedet, vagy az öt éves terv filozófiáját alapul véve, és inged épségére is gondolva inkább meghívod egy italra.

Természetesen nem csak egy drága, de mutatós koktél jelenthet zöld utat a szomjazó hölgy szíve felé. Ha keskenyebb pénztárcával rendelkezel, vedd le a lábáról pár tuti, stílusos mondattal!

Meglepő bók

Ha a pultnál megpillantasz egy ellenállhatatlan vörös hajzuhatagot, és a lángoló tincsek tömegét már szinte érzed arcodon, a frissen mosott haj selymes tapintását pedig ujjaid között, még véletlenül se kövesd el azt a hibát, hogy odamész a lányhoz, és megdicséred a haját. Valószínűleg a csapos is épp ezt teszi, akire zavart-unottan mosolyog. Ha azonban kedvesen, de nem túl nyomulósan odamész hozzá, és segítesz elvinni a söröket, egy mosollyal biztosan meghálálja, hogy azt az undok hajfetisisztát levakartad róla! Ha a sörök már helyükre kerültek, mielőtt udvariasan továbbállnál – csak hogy pár perc múlva „véletlenül” összefussatok a tánctéren – jegyezd meg, milyen szép a keze. Ha aznap már tíz pasi bukott rá a hajára, biztosan te leszel az, akire emlékezni fog!

Nálam, vagy nálam?

A buja éjszakai forgatagban nem mindenki élete párját kutatja. Ez azonban nem azt jelenti, hogy egyetlen alkalom erejéig minden kedvesség és romantika mellőzhető! Ha a szórakozóhely egy sötét sarkában már kimerítettétek az egymás testével való ismerkedés összes, nyilvánosság előtt vállalható formáját, akkor a következő lépés már egyértelmű.

A mélyrepülés azonban még innen is lehetséges, ugyanis a „Feljössz hozzám?” mondat sok nő fejében bekapcsolja a vészvillogót vagy a büszkeséget, és lőttek a szenvedélyes éjszakának. Ha azonban az egyértelmű kérdést bókba csomagolva tálalod, a vágytól elhomályosult lányka könnyen belesétál az áhított csapdába, és még a büszkeségét sem érzi sértve. Mi mással lehetne jobban levenni egy nőt a lábáról, róla pedig a bugyit, mint egy furfangos bókkal? Próbálj tehát leleményes lenni, és a forró csókcsata közepette jegyezd meg: „A felsőd színe illik a lepedőm színéhez.”

A szemed mélyén a tengert

Nem kell azonban görcsösen Rejtő Jenőt idéző leleményességgel újabb és újabb meglepő szövegeket kiagyalnod. A női hiúság és érzékenység örök, amit néha a legegyszerűbb kedvességekkel a legkönnyebb legyezgetni. Bár kissé elcsépelt szöveg a „Szeretnélek jobban megismerni” és a „Különleges színű a szemed”, azonban ha megfelelő körülmények között adod elő, nincs nő, akinél ne lennél tuti befutó vele.

Ha elég rejtélyesnek és megszerezhetetlennek tűnsz, akkor egyenesen jutalomnak érzi majd a lány, hogy felkeltette a figyelmed, és közelebb szeretnél férkőzni hozzá. Egy nőt tehát nem kizárólag bókokkal lehet megszerezni, választhatsz más stratégiát is. A nagyképűség természetesen minden körülmények között tilos, a távoli, sokat szenvedett magányos vándor azonban olyan, akár a paradicsomi alma: minden nő bele akar kóstolni, és ő szeretne lenni az, aki mellett végül csak lehorgonyoz a szerencsétlen, otthontalan férfiú.

Szavak nélkül

Az igazi Casanova azonban nem szavakkal hódít. Csak ül aranylóan gyöngyöző söre fölött, cigarettafüstbe burkolózva, de mélyre hatoló csillagszeme hihetetlen erővel sejlik át még ezen a mámoros ködön is. Ő nem dicsér, és nem hódít magányos filozófiákkal, a legtöbb esetben még csak meg sem szólítja a kiszemelt nőt, csak a tekintetével.

Egy vonzó szempár többet mond minden szónál: nézz mélyen a kiszemelt hölgy szemébe, és érd el, hogy a zsákmány maga sétáljon bele a csapdába! Az ártatlan nő számára már csak a WC-ben megejtett röpke légyott után jön majd a hidegzuhany, hogy minden büszkeségét félretéve ő lépett oda hozzád, és akármennyire távol is álljon tőle, de felszedett. A hiúságtól nehéz megválni, azonban a legtöbb nő mégis, újra és újra elolvad a bókoktól és a kihívó tekintetektől, mert végtére is, a veszélyes vonzalom szenvedélye heves és izgató.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük