18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 félreértelmezett mondat a nő szájából

Úgy érzed, egy húron pendültök? Még az összeillő párok között is lehetnek félreértések, egyszerűbb mondatokból, mint gondolnád.

Közismert, hogy a szavaknak hatalmuk van, mégis könnyű elfelejteni, hogy nem minden mondat úgy sül el, ahogy szeretnénk. Ha gyakran előfordul, hogy hamarabb kimondod a véleményedet, mint ahogy átgondolnád a következményeket, sok embert megbánthatsz. De a férfi esetében egyéb nehézségekkel is számolnod kell, a női ajkak kinyilatkoztatása ugyanis az ő szótára szerint sokszor nem ugyanazt jelenti, mint amit te értesz alatta.

Mire vágyik a férfi a párkapcsolatban?

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Szeretlek

Természetesen van olyan meghitt pillanat, amikor a legironikusabb férfi sem értheti félre ezt a vallomást. Ezzel egyidejűleg azt is meg kell jegyeznünk, hogy időnként neki is ugyanannyira szüksége van erre a szóra, mint neked. Minél többször emlegeted azonban érzelmeidet, a szó annál inkább elkopik, és párod rejtett üzeneteket fog mögötte látni.

A szeretlek pedig a legtöbb pasiban azt az érzetet kelti, hogy bizony a nő most akar valamit, ami férfiember számára biztosan nem kellemes, különben nem biggyesztené oda ezt a szelíd vallomást, hogy enyhítse a dolog valódi élét.

Ha tehát akár csak egy olyan alkalmat is fel tudsz kutatni emlékezetedben, amikor nem egészen a tényleges értelme miatt ejtetted ki a nagy szót a szádon, ne csodálkozz, ha nem mosolyt, inkább aggodalmas szemöldökráncolást kapsz viszonzásul. Sok nő hajlamos megbűvölni a férfit, és csajos praktikaként alkalmazza a szerelmes kijelentést, ezért olykor egy régi emlék is elég a félreértéshez.

Hogyan őrizheted meg a vallomás hitelét? Ha akarsz valamit, állj elő a tényekkel, és ne próbáld a kellemetlen kérés élét enyhíteni, mert jól jöhet még egyszer, ha őszinte mondatodért bosszús morgás helyett egy forró csókot kapsz.

- Beszélnünk kell

A szüleidnél szeretnéd tölteni a hétvégét? Nagytakarítást tervezel? Ezt mondd, és ne azzal riogasd partnered, hogy ideje egy kimerítő kerekasztal-beszélgetést kezdeményezni. Ez a mondat ugyanis pontosan azt jelenti számára, mégpedig azzal a plusz, sejteni való információval, hogy most aztán nagy a baj, omlanak a cserepek a háztetőről, vagy legalábbis egy kósza rúzsnyomot fedeztél fel az inggallérján mosás közben.

Ez a felvezető a kamaszkorba repíti vissza a pasit, amikor az anyukája szorongató találós kérdéssel vezette rá, ha valami rossz fát tett a tűzre, és tudta előre, hogy nem kerülheti el a sarokba állítást.
Ha komoly megbeszélnivalód van, akkor se indíts homályos, de annál riasztóbb beharangozóval, inkább térj a lényegre, amilyen hamar csak lehet! Ha párod vádaskodást sejt, nem csoda, ha már azelőtt támadásba lendül, hogy előadtad volna mondandódat, ami lehet, hogy nem is hozza őt kellemetlen helyzetbe, hanem csak egy ügyetlenül tálalt kérés.

- Romantikusabb lenne, ha ma este lekapcsolnánk a lámpát

A férfiak szeretik az ágyban is szemmel tartani a nőt, különösen, amikor végre a sarokba kerülnek a fölösleges ruhadarabok, és szabadon szemügyre vehetik a gömbölyű, meztelen idomokat. Éppen az említett formák okolhatóak azonban azért, hogy amikor sor kerül a nagy vetkőzésre, a nők inkább ellenkező állásban szeretnék tudni a hálószobai villanykapcsolót.

De persze a sötétség nem mindig a párnácskák takarását szolgálja, előfordulhat, hogy csak romantikusabb hangulatban vagy, és nem szeretnél díszkivilágításban ágyba bújni. Ha azonban párod azon férfiak táborába tartozik, akik a romantikát csak hírből ismerik, a gyertyafényes együttlét hallatán szinte biztos, hogy pocakodra téved a szeme, és titokban felméri a terepet.

Annyira talán nem faragatlan, hogy szóvá is tegye, ha boldog párkapcsolatotok néhány plusz kiló formájában is nyomot hagyott rajtad, de a fejében megfordul a gondolat, hogy, ha eddig lámpafényben is jó volt, most miért kell a sötétség.

Cikkünk Barbara Pease és Allan Pease Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük