18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 3 legjobb pasifogó mondat az első randin

Ha ismered a biztos receptet, egyetlen találkozás is elég a szerelemhez. Tudd meg, mi az, amit a férfi hallani szeretne!

Mint azt már megfejtettük: a férfi hiú egy valami. Szereti, ha dicséretképpen a buksiját simogatják. Ha öt forintot kap a kalapjába, már játssza is a nótát, hogy „Nincsen nálam szebb gyerek kerek e világon.”

Ennek megfelelően vannak bizonyos mondatok, melyek, mint kihalászni való kagylóban a gyöngy, ott csillognak a férfi elméjének alján. Amiket jó hallani, főleg az első randin. Ha be akarsz vágódni, kedves kisasszonyka, ilyesmiket mantrázz, mikor - mekkora képmutató már, hát nem az? - a teaházba Kantról elmélkedni hív el a fess fickó.

Nálam vagy nálad?

A lecsóba való belecsapás tipikus példája, a lazaság csimborasszója, bólogatása az életnek. A tuti mondatok egyébként is, mint bűvész ingujjából a hamis treff ász, csak úgy csurrannak: az ember nem is számít rá, aztán egyszer csak meghallotta. Nézd már, miket mond ez a csaj. Be kell tőle rosálni.

Miért szereti a férfi a laza lányokat? Hát mert nem csinálnak kázust a mindenféle marhaságokból. Mert tesznek a szokásokra, és harisnyakötőt hordanak. Ezek a szőke fruskák a disznó, hapsisan összekacsintós mondatokat a saját lányságuk felett lebegő, aranyos glóriának érzik: egy-két menj a fenébe simán elcsattanhat, ugyebár. A sört ivó asszonyka a mosolyránc a Jóisten szája szegletében. A bájosan rossz, összekacsintósan otromba lány hangja pedig nem más, mint a zenéje a szféráknak.

Imádom a Trabantot, nekem a Ferrari túl sznob

A férfi, mint mondtuk, rátarti egy izé - nem szereti, ha kicsinységen kapják. A pasi kívül-belül, tartozékostul legyen a numera unó.
Az autó valahol a pénisz rokona: mind a kettő minimum 30 ezer lóerős. Ha más nem, hozomra.

Tuti gépjárművel feszíteni körülbelül olyan, mint Alain Delonként lazán cigit szívni egy döngetős numera után, mikor a hölgy, elalélva lesi a pókot a plafonon, és azon morfondíroz, hogy az a fenéért nem esik le onnan.

Nesze neked fogyasztói társadalom: az úgynevezett hízelgés, amikor a férfi egóját akarja növeszteni a lány, nem lehet más, mint a kocsi dicsérete. Pár jó szó a járgányról holmi alhasi simogatásokkal egyenlő. Megértőnek lenni pedig a netovábbja a kedvességnek: láttunk mi már kislányt, aki rutinból intette ki a csúnyát a piros Zsiguliból a fukszos fiatalember űbervolvója felé.

Szeretek a magam lábán állni

Elmondtuk már sokszor: az önálló lányka, az egyenes gerincű asszony felér egy Zil-platónyi dinnyére pumpált cicivel. Szeretjük a magukért kiállni képes, árnyékuktól juszt sem megrettenő hölgyeket. Akik harisnyakötőt hordanak, ugyebár.

Ez az a tipikus mondat, amit nem kell kibeszélni: ez általában a homlokra van írva. Cukorban nincs annyi hizlalási faktor, mint báj abban a csajban, aki láthatóan kiharcolta magának a nyugalmat, és nem megélhetési társat keres.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az ilyen lánynál nem kérdés, hogy mire hajt: a szeretésre, nyilván. Ami egzisztenciaalapot ki kellett nyögni, azt már kinyögte magának régen.
Jó csaj az erős csaj.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük