18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 vadítóan szexi női mondat

Amit minden pasi hallani szeretne

Hogyan csavarhatod az ujjad köré partnered? Pasiriasztó szavak helyett mondd azt, amit hallani szeretne!

Nem nehéz a férfi hiúságát simogatni, csak meg kell találnod a szótáradban a megfelelő szavakat. A rengeteg mondat mellett, amit nem esik jól hallani, amitől inkább kimenekül a világból, szerencsére akadnak olyanok is, melyekkel mindig tuti befutó lehetsz. Néhány szó olykor többet ér a legrafináltabb vékony pántos tangánál, mert a férfiaknak is lehet ám bókolni! Ha megkeresed a módját, nem bánod meg, hiszen a megfelelő szavakkal életre keltheted benne a tüzes szeretőt.

- Minden nőnek ilyen szerencsésnek kellene lennie

Dicsérheted az ingét, a sármos borostáját, és bizonygathatod, hogy egyáltalán nem zavar a pocakja, sőt, egyenesen odavagy érte, mindezzel garantáltan nem lágyítod meg a szívét annyira, mint akkor, ha azt adod a tudtára, hogy te vagy a legszerencsésebb a világon, amiért együtt vagytok. Minden férfi azt szeretné hallani, hogy ő az egyetlen, aki érdekel, és másra rá sem akarsz nézni.

Ha női fenekekről van szó, akkor ő persze elgyengül, de tőled annak örül a legjobban, ha az izmos felsőtestekre simuló feszes pólók tengerében is csak az ő két szép szeme tud lekötni. A küllemen túl pedig ott vannak az autók, a focimeccsek vagy a számítógép-processzorok, hiszen a kép csak úgy teljes, ha vonzerején túl szavait is elbűvölőnek tartod. Hogy nem tudod megkülönböztetni a legújabb Opelt az eggyel régebbitől? Az már mellékes, ha ugyanis szeretnéd feljebb tornázni párod önbizalmát, a legjobb, amit tehetsz, hogy a gőzölgő vacsora mellett érdeklődéstől csillogó szemekkel végighallgatod. Hidd el, a folytatás fényében megéri türelmesnek lenned, a divatmárkák parfümjeiről pedig ráérsz majd a barátnőiddel beszélgetni.

- Mennyire legyek rossz?

Míg az asztal mellett kíváncsiságot, az ágyban már annál inkább vadságot tükrözzön a tekinteted.

Nem bánja a férfi egy cseppet sem, ha szabadjára engeded a benned rejtőző párducot, sőt, attól jön csak lázba igazán. Egy kis huncut furfang, ösztönös szenvedély tehát sosem árt, ha pedig mindezt verbálisan is alátámasztod, külön öröm.Beszélni a szexről ugyanis majdnem olyan jó, mint részt venni a játékban, ha pedig még a kívánság mézesmadzagját is elhúzod párod orra előtt, biztos lehetsz benne, hogy ez az éjszaka különösen forró lesz.

Tény, hogy a pasik szeretik a rosszlányokat, és nehezen tudnak ellenállni a bujaság kísértésének, különösen, ha mindez az ártatlan, hétköznapi külső alól pattan ki váratlanul. Ha tehát a leghevesebb vágyat szeretnéd felébreszteni párodban, egyszerű pólód és a macinaci alá húzz egy vadító fehérneműt, majd amikor lehámozod magadról a szürke otthoni viseletet, lepd meg ezzel a merész mondattal!

- Csak még egyszer!

Egy szenvedélyes szeretkezésnél csak egy áthancúrozott éjszakával csavarhatod el jobban a pasi fejét. A szakács számára a legszebb dicséret, ha még egy tányérral kérsz a főztjéből. Hasonlóképpen van ezzel a férfi is: ha az első összebújás után félálomba merülve bizonygatod, hogy valóban nem kicsi, pont jó, neked teljesen megfelel, kellemes hízelgés lehet. Ha azonban el sem alszol, hanem inkább azonnali folytatást kezdeményezel, az még hatásosabb. A férfi a jó étvágyú nőket szereti, a hálószobában pedig végképp nem szégyen repetát kérni.

Hiszen minden manus fejében legalább egyszer garantáltan megfordult a gondolat, hogy milyen lenne játékszernek lenni értő és erotikus női kezek irányítása alatt. Használd ki legbujább szexfantáziáit, és kívánj te is! Nehéz lenne annál szenvedélyesebb mondatot kitalálnod, mint amikor azt suttogod párod fülébe, hogy még egyszer szeretnéd, hiszen ezzel a kezedbe veszed az irányítást, miközben az ő kedvére is teszel.

- A szád igazán tudja, mit csinál!

Az állandóan visszatérő női mondatok emlegetése helyett, amelyekkel úgyis csak egy hangos veszekedést kezdeményezhetsz, sokkal erotikusabb dolgokra is használhatod a szádat. Természetesen ezúttal is szavakra gondoltunk, bár az orális technikának is van köze a dologhoz.

Nem is gondolnád, hogy mekkora frusztráció lehet a pasi számára, ha nincs tisztában azzal, hogy mennyire tud kielégíteni. Ne hagyd partneredet visszajelzés nélkül: ha jól csókol, akár az ajkaidat, akár az öledet kényezteti, add a tudtára!

Ezzel nemcsak sikerélményt szerezhetsz neki, de segítheted abban is, hogy tisztában legyen azzal, hogy te hogyan szereted. Senki nem tökéletes partner rögtön az első alkalommal, de mindenkinek sokat segíthet, ha negatív kritika helyett inkább pozitív, segítő visszajelzést kap. Tedd félre tehát a csipkelődő mondatokat, és inkább dicsérd a pasit: ezzel a módszerrel még a legmakacsabb férfiembert is könnyedén az ujjad köré csavarhatod!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük