Komolyan vesz a férfi, vagy csak szórakozik veled? 3 jel, ami elárulja

Vajon tényleg ugyanazt érzi az új párod is, mint te? Lehetnek figyelmeztető apróságok.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Végre randizol, és már egészen beleélted magad, hogy egy nagyon szép, bontakozó kapcsolat főszereplője lettél?

Vajon tényleg ugyanezt érzi az új párod is? Lehetnek figyelmeztető apróságok, tanuld meg felismerni őket.

Valami mindig közbejön?

Időnként persze valóban úgy alakulhatnak a körülmények, hogy a pasid nem tudja betartani, amit ígért. Amennyiben azonban a felbukkanása meglehetősen kiszámíthatatlan, lépj hátra két lépést, és mérd fel a következőket.

Annyit dolgozik, és olyan munkarendben, hogy kénytelen vagy folyamatosan hozzá igazodni? Szinte minden közös programot ő javasol, méghozzá olyat, amit ő szeret csinálni? Ám amikor te kezdeményezel, sajnálattal és az utolsó pillanatban lemondja a részvételét? Háromnál több ilyen eset már nem nevezhető véletlenek. Lehet, hogy csak kísérőnek kellesz mellé, amikor épp úgy akarja?

Mennyit árul el magáról?

Vajon mit tudsz róla, és kinek mutatott be a számára valóban fontos emberek közül? A haverjait mondjuk ismered - és a munkatársai, no meg a családja? Persze hogy nem hív meg téged az első hónapban a vasárnapi családi ebédre.

Ám ha úgy látod, folyamatosan kiszorulsz az élete perifériájára, ha mindig eltereli a szót, amikor a gyerekkoráról, a szüleiről, az előző szerelmeiről és mondjuk, arról kérdezed, milyen tervei vannak a jövőjét illetően, ébredj fel az ábrándozásodból. Te csakis a jelenében kaptál sajnos nagy valószínűséggel mellékszerepet, nem bízza rád a múltját, és nem kalkulál veled távlatokban sem.

Felkészül az eltűnésre?

Milyen ajándékokat adott eddig neked? Virágot, bonbont, netán utazást? Csupa olyat, ami az itt és mostban élvezhető? Ami nem hagy kézzel fogható nyomot utána, mint például egy gravírozott ékszer, aminek nincs személyes üzenete, mint egy könyvnek, amihez nem kötheted őt, mint, mondjuk, egy közös pillanatot elcsípett, szépen bekeretezett fotóhoz?

Ha tehát épp az hiányzik a kapcsolatotokból, ami egyedi és megismételhetetlen, válts inkább józan üzemmódra. Térképezd fel, ő vajon mit tett az előbbiekkel ellentétben nagyon is szívedből jövő ajándékaiddal? Látod a polcon? Hordja? Használja? Amennyiben eltűntek valahová, ne áltasd magad tovább azzal, hogy valóban fontos vagy számára. 

Ha nem találod a párod

Ha régóta úgy érzed, elkerül a szerelem, pedig látszólag mindent megteszel, mélyebb okok húzódhatnak a háttérben. Így akadhatsz a nyomukra.

Megtévesztő álarcok

Joggal kérdezheted persze, miért teszi ezt veled? Amikor te őszintén nyitottál felé, mindent megtettél, hogy sikerülhessen, és bármit feláldoztál volna érte. De vajon tényleg ezt mutatod magadról a férfiaknak? Vagy netán valamilyen ok miatt megtéveszted őket? Lehet, hogy csalódtál, és tudattalanul védekezel, avagy a lelked legmélyén nem zártad még le a korábbi kapcsolatodat, azaz az exedhez mérsz mindenkit.

A pontos háttérokokat a családállítás módszere tudja feltérképezni - segítségével kiderítheted, miért látnak nem választhatónak, tehát komoly, elköteleződéssel járó párkapcsolatra alkalmatlannak a férfiak. Ha pedig tudattalanul ilyen jeleket küldesz nekik - noha tudatosan semmire nem vágynál jobban, mint egy akár házassággal is végződhető szép szerelemre -, már érthető, hogy miért azok a férfiak vesznek észre, akik - talán szintén a sebzett lelkük miatt - átmeneti partnert, nem pedig hosszú távra is megfelelő társat keresnek. Ők tehát arra figyelmeztetnek, ideje változnod és változtatnod.

Úgy menj, hogy örökre maradhass

Ám mielőtt belefognál egy komolyabb lélektatarozásba, le kell zárnod ezt a félreértett kapcsolatodat. Tudod, mi segít ilyenkor? Az őszinteség. Ezek a férfiak, akik elköteleződésre képtelenek, ezzel ugyanis semmit nem tudnak kezdeni, illetve ez az egyetlen eszköz, ami színvallásra bírja őket. Tehát: az a pasi, aki csak szórakozik veled, szó nélkül eltűnik, miután elmondtad neki, mit érzel, mire vágynál, illetve hasonlóan őszintén elmondja, ő mit tud nyújtani, és mit nem.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Mindegy is, melyik kategóriába tartozik a tiéd, semmiképp nem a számodra igazi. Ha azonban képes vagy vállalni, kimondani neki a vágyaidat, még egy bónuszod lehet. Minden további nőt hozzád - aki ilyen karakán és szeretnivaló - fog mérni a továbbiakban, ám ez már az ő története.

Ezt is szeretjük