18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Csak színleled az orgazmust? (18+)

Így élheted át igazából!

A színlelt orgazmussal nem csak a párodat, de magadat is becsapod. Légy őszinte, és éld át a gyönyört!

A legtöbb nő életében minimum egyszer vagy kétszer eljátssza az orgazmust annak dacára, hogy nem jut el a csúcsra. Vannak azonban, akik rendszeresen úgy tesznek, mintha párjuk hihetetlen végső gyönyörrel ajándékozná meg őket, miközben a közelébe se jutnak a csúcsnak.

Pedig a színlelt orgazmus sem a pasinak, sem neked nem jó, hiszen így a rossz gesztusokra azt a jelzést adod partnerednek, hogy azokkal örömet okozhat neked, miközben elmarad a kielégítő élmény.

Mi áll a színlelt orgazmus hátterében?

A felmérések eredményeinek tükrében a leggyakoribb ok, ami miatt a nők mögöttes élmény nélkül hangoskodnak a hálószobában, az, hogy minél hamarabb véget vethessenek az együttlétnek. A probléma hátterében azonban jóval több van, mint az, hogy a szex helyett már sokkal szívesebben aludna a nő.

A férfi egészen addig nem tekinti lezártnak az aktust - legalábbis a legtöbb férfi -, amíg partnere száját el nem hagyja a végső kéjt elismerő dicséret, így egy-egy rosszabb napon minden bizonnyal kimondja a nő, anélkül, hogy átélte volna.

Az apró hazugság azonban nem megoldás arra, ha nem akarod megbántani párodat, hiszen ezzel csak átmenetileg teszel jót az önérzetének. Tudat alatt viszont egyre jobban nőhet benned a feszültség, hogy a nemi életetek csak neki kielégítő, és ő nem tesz azért semmit, hogy neked is jobb legyen. Szó nélkül azonban ez sem megy.

Ha zavarban vagy, netán nem tudod, hogyan mondd el partnerednek, mire vágysz valójában, nem jó módszer, ha úgy teszel, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, hiszen ez hosszútávon menthetetlenül tönkreteheti az életeteket. Az apró füllentés így akár a kapcsolatodba is kerülhet, jobban teszed tehát, ha vállalod a nehéz, de végső soron élvezetes feladatot, hogy beavasd párodat tested apró titkaiba!

Így csald ágyba a pasit

Nézegess képeket!

Elolvasom
A pornófilmek sajnos igen rossz példát mutatnak, hiszen a benne szereplő nők már a férfi látványától is tűzbe jönnek, és az előjáték igencsak kevés egy-egy ilyen műalkotásban. Jó, ha tudatod partnereddel, hogy az nem a valóság, és egy hús-vér nő nem esik attól extázisba, hogy a pasi lehúzza a sliccét. Kérd meg, hogy fordítson több időt az előjátékra, hogy te is átadhasd magad az élménynek.

Hogyan éld át az orgazmust?

Ne hidd, hogy az orgazmus partnered részéről alapvető elvárás, ami nélkül nem élvezetes számára az együttlét. Ha nem jutsz el minden alkalommal a csúcsra, mondd el neki bátran, hiszen ettől nem leszel rosszabb szerető a szemében. Az őszinteség sokat segíthet abban, hogy jóval többször legyen számodra is kielégítő a szex: ha nem is minden a pasin múlik, megértő támogatása elengedhetetlen ahhoz, hogy fesztelenül élvezhesd az együttlét minden pillanatát.

Másrészt már az is sokat jelenthet, ha nem kell bizonygatnod a kedvéért minden aktus után, hogy feledhetetlen élmény volt. Tudd meg, mit tehetsz még ezen kívül az orgazmusodért!

Segíts magadon!

Fontos, hogy ne úgy fogd fel a végső kéjt, hogy a pasi az, aki megajándékoz vele. Az, hogy mennyire élvezed a szexet, és eljutsz-e a csúcsra, rajtad is múlik. Ne hagyatkozz mindenben a férfira, és, ha tudod, hogy valami hihetetlenül jó érzéssel töltene el, ne várd, hogy magától találja ki! Ha szeretnéd aktus közben átélni az orgazmust, segíts partnerednek, és mondd el, mi az, ami számodra nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a falak megremegjenek. Sokat segíthet abban, hogy el tudd mondani, mit szeretnél, ha te magad ismered a testedet.

Az önkielégítés során pontosan azt tapasztalhatod meg, amit a pasiddal is érdemes megosztanod, mégpedig, hogy melyek a legérzékibb pontjaid, és milyen mozdulatokat kedvelsz a leginkább. Ha kell, mutasd is meg neki, mit hogyan csináljon: akár még izgató is lehet, ha szex közben odavezeted a kezét, ahol szeretnéd, hogy kényeztessen. Ne titkolózz tehát, hogy ne kelljen füllentened sem!

Tedd félre a félelmeid!

Minél jobban aggódsz azon, hogy vajon ezúttal sikerül-e, annál nehezebb lesz eljutnod a csúcsra. Próbálj meg ellazulni: ha előtte megbeszélted partnereddel, hogy az orgazmusod egyikőtök számára se legyen alapkövetelmény, könnyebben megy majd. Emellett azonban az is fontos, hogy ne azért bújj ágyba a pasival, mert be akarod bizonyítani, hogy olyan tüzes nő vagy, amilyenről mindig is álmodott, hanem azért, mert te is annyira kívánod őt, mint ő téged.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha az együttlét a szenvedélyről és a vágyról szól, a nemi izgalom segíthet leküzdeni a gátlásaidat is, így a szex sokkal élvezetesebb lehet. Amennyiben pedig örömödet leled benne, könnyebben juthatsz el a csúcsra is. A pasinak valójában az a fontos, hogy te is élvezd az együttlétet, a legjobb tehát, ha a végkimeneteltől függetlenül elmerülsz a gyönyörteljes, apró részletekben.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük