18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 pajkos szexjáték, amit a pasid is imádni fog (18+)

Tudni szeretnéd, ki hogyan teszi játékosan izgatóvá a nappaliból a hálószobáig tartó utat? Meríts ihletet élményeikből!

A szexjátékok célja nem kizárólag az, hogy megkívánjátok egymást, és előkészítsétek a hálószobába vezető utat. Az izgató felvezető során dől el ugyanis az is, hogy a szex maga ezúttal kicsit más lesz, illetve csak egy - de nem feltétlenül rossz - együttlét a sok közül. Ha a pasid tekintetében is pajkosság bujkál, és te is szereted a huncut dolgokat, ne hátrálj meg a meglepő ötletektől!

A szex végtére is a felnőttek játéka, de az nincs leírva sehol, hogy pókerarccal kell végigcsinálnod: találd meg a legbolondosabb módját annak, hogyan juthattok a nappaliból a hálószobába!

Ne feledd, nem kezdődik minden, ami izgató, a gatyánál: olykor elég lehet egy kis incselkedés ahhoz, hogy tüzes hangulatba kerüljetek. Ha tehát van egy egyedi ötleted, ne hidd, hogy ciki, inkább próbáld ki. Amennyiben mégsem lenne elég merszed, ismerd meg mások kedvenc szexre hangoló játékait, melyekből akár ihletet is meríthetsz, hogy a legszórakoztatóbb módon vezethesd fel a hancúrozást!

Fogócska

- Tudom, elég bolondosan hangzik, de a kedvencem, amikor kergetjük egymást a lakásban. Aki kezdeményezni szeretne, először az a fogó, míg az, aki kéreti magát, próbál menekülni, majd fordítva. Már maga a szaladgálás felhevíti a hangulatot, de erre rátesz egy lapáttal az, hogy akit elkapnak, le kell, hogy vegyen magáról egy ruhadarabot. Csak azzal kell vigyázni, hogy mire elfogynak a ruhák, még a folytatásra is maradjon energiánk! Andrea, 23

Ha úgy érzed, a hasonló huncut játékok gyerekesek, nem kell aggódnod: számtalan pár hódol a maga bolondos kedvteléseinek az ágyban. A dolog varázsa éppen az, hogy kevés ember előtt lehetsz teljesen önmagad, de a pasid előtt még ezek a játékok is beleférnek, akár a nappaliban kergetőztök, vagy az ágyban szórakoztok egymással.

A játékok emellett segítenek abban is, hogy ellazulj, és teljes erőddel csak a magánéletedre koncentrálj, így biztosan nem jut eszedbe egy újabb határidős feladat, amikor partnered levadássza rólad a bugyidat. A lényeg a spontaneitás, ne beszéljétek meg, hogy ma este fogócskázni fogtok, inkább alakítsd úgy a helyzetet, hogy magától utánad szaladjon.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Izgató modell

- Kettőnk közül többnyire én vagyok az, aki furfangos szexjátékokat agyal ki. Egyszer egy különleges vetkőző show-t adtam elő a pasimnak. A lényege az volt, hogy a kifutók kimért járású szupermodelljeit utánoztam, és miközben közömbös arccal jártam le-föl a szobában, a lehető legszexibb módon hámoztam le magamról minden egyes ruhadarabot. Mire a bugyim is lekerült, és meztelenül rámosolyogtam, ő már alig bírt magával, és én is nagyon élveztem! Fanni, 32

A vetkőzés lényege, hogy ne csak a pasid találja izgatónak, de te is nőiesebbnek, szexibbnek érezd magad. Nem muszáj feltétlenül egy komplett, profi módon megkoreografált sztriptízt lejtened a pasid előtt: elég, ha egyszerűen csak a magad stílusában válsz meg a ruhadarabjaidtól.

Arról azonban ne feledkezz meg, hogy, ha viccesre is veszed a figurát, ez a játék a pasi számára mindent a szemnek, semmit a kéznek műsor. Biztos lehetsz benne, hogy a látvány is kellőképpen tűzbe hozza, a különös reflektorfény pedig számodra is izgató lehet.

Verekedős szerelem

- Gyakran mondják, hogy a leghevesebb gyűlöletből születhet a lángoló szerelem. Szerintem valahogy hasonlóan működik a vágy is, mert mi a barátommal elég sokat ugratjuk egymást. Amikor pedig valaki megkívánja a másikat, előjátékként ezek a viccek egyre élesebbek lesznek, és apró lökdösődéssel is cukkoljuk egymást. Amikor rátérünk a játékos csiklandozásra, a dolog többnyire pillanatok alatt, észrevétlenül fordul át a legszenvedélyesebb szeretkezésbe. Diána, 26

Valóban, az indulatok könnyen fordulhatnak át szenvedélybe: ezért is kedvelik sokan a békülő szexet. Ha azonban hasonlóan csipkelődő stílusban szeretnéd felizgatni a párodat, fontos, hogy a játékszabályokat jó előre tisztázzátok, nehogy fájdalmat okozzatok egymásnak, vagy valaki túlzásba vigye a viccet.

Ha tudjátok, hol a határ, a játék izgató lehet, ha azonban valaki átlépi a másik tűrésküszöbét, akár valóságos összeveszés is lehet a vége.

Szextársas

- Tudom, hogy sokan kitalálták már, hogy a szókirakó valójában az egyik legerotikusabb játék, de én akkor is erre szavazok! Többféle változatban szoktuk játszani: van úgy, hogy aki több pontot érő szót rak le, az vetkőzteti a másikat, majd a végén a győztes választ szexpózt. Egy másik változata azonban, amikor már játék közben is csak szexi dolgokat szabad a táblára vetni: ez talán a legizgatóbb! Adél, 27

Ha huncutabb dolgokat nem is mersz bevállalni, a szextársas is pont jó arra, hogy egymásra hangolódva szórakozhassatok, és időközben mindkettőtök vágyát felcsigázzátok.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ráadásul nincs szükségetek speciális játékra sem: vetkőzős játékszabályok szerint bármilyen társasjátékot játszhattok, egy régi szókirakó pedig szinte az összes háztartásban akad. Egy a fontos: saját szexi szabályaitokat úgy határozzátok meg, hogy a vesztes se bánja meg, tehát csak olyan szexhelyzeteket követeljetek egymástól, amit mindketten szívesen végrehajtotok.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük