18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 különleges szexpóz a hosszú, elnyújtott orgazmushoz (18+)

Ha intim szeretkezésre vágysz, és az azt megkoronázó heves orgazmusra, ezek a legjobb helyzetek!

Sok nő számára jelent problémát, hogy az aktus nem hozza el a várt élményt. Ha szeretnéd, hogy az ágyba bújás alkalmával ne csak a pasi orgazmusa legyen garantált, de hosszú, szenvedélyes szexben és annál hevesebb orgazmusban lehessen részed, ne hagyatkozz mindig rá.

Számos szexpóz létezik, ami nemcsak a végső gyönyör eléréséhez segít hozzá, de elnyújtott élvezetet tesz lehetővé, ami számodra, illetve a pasi számára is forróbbá teszi a szexet. Ha párod magától nem szívesen próbál ki új testhelyzeteket, akkor se nyugodj bele az ismétlődő forgatókönyvbe: legyél te a kezdeményező fél, és lepd meg a legforróbb, orgazmusnyújtó szexpózokkal.

Amennyiben már csak a tantra szó is elég ahhoz, hogy kimeneküljön a hálószobából, nem feltétlenül kell az orrára kötnöd, hogy a legtöbb hasonló helyzet a keleti szerelmi technikákon alapul, hiszen nem meditálós, nyakatekert pozíciókat ajánljuk. Íme, néhány intim vagy éppen vadító helyzet, ami hozzásegíthet egy feledhetetlen éjszakához!

Rákölelés

A rákölelés egy oldalt fekvő pozíció, ami lehetővé teszi, hogy igen nagy felületen érjen össze a testetek. A hosszú szeretkezéshez és az elnyújtott orgazmushoz ugyanis nem elég a nemi vágy, de elengedhetetlen a szoros érzelmi kontaktus is. Mivel a szeretkezés ritmusa alapvetően lassú, ez a szexpóz lehetővé teszi, hogy az együttlét sokkal többről szóljon, mint szenvedélyetek kielégítése, ha pedig a közelségnek köszönhetően érzelmileg is egy szintre kerültök, könnyű lesz nyomon követni, ki hol tart a csúcs felé vezető úton, és mikor van szükség egy kis szünetre.

Feküdjetek az oldalatokon, arccal egymás felé. Amikor párod beléd hatol, egyik lábadat vesd át nagyjából a köldök magasságában a törzsén keresztbe, a másikat pedig szorítsd a combjához. A pasid mozgása így korlátozott lesz, azonban te szabadon fészkelődhetsz, így rajtad múlik a behatolás mélysége és ritmusa egyaránt.

15 szexi hancúrkellék, amivel tűzbe hozhatod a pasid

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ezzel a pózzal tehát megelőzheted, hogy párod túl korán menjen el, és bármikor szünetet tarthatsz, amikor úgy érzed, hogy közel a csúcs. A rövid pihenőkkel elérheted, hogy a végső gyönyör ne csak erőteljesebb, de hosszabb is legyen.

Hinta pozíció

A hosszú, gyönyörteljes szexhez az egyik legjobb tantrikus ülőhelyzet a hintázó pozíció. Párod üljön az ágyra nyújtott lábbal, majd helyezkedj az ölébe, fogjátok meg egymás karját, és felváltva dülöngéljetek előre-hátra, amíg bele nem jöttök a lendületes hintamozgásba. Ebben a helyzetben nem nagyon lehet döfni, tehát heves szex helyett bőven lesz időd kiélvezni az együttlétet.

A szereposztás nem is lehetne egyenrangúbb: ez esetben nincs irányító fél, hiszen közösen alakítjátok ki azt a gyorsabb vagy lassabb ritmust, ami egyenes úton repít mindkettőtöket a csúcs felé. A hintázó pozíció legnagyobb előnye, hogy egy állandó ütemet alakít ki, melynek hiánya sok nő számára meghiúsítja az orgazmust: élvezd ki az egyenletes mozgást és a lassan, de biztosan közeledő csúcs élményét!

Lótuszülés

Ahogy a név is magában rejti, a lótusz megvalósítása igényel némi ügyességet, de hidd el, az élmény megéri. Üljetek le egymással szemközt, lábadat pedig fond partnered dereka köré. Ezután engedd, hogy megfogja bokáidat, és a nyaka mögött nyakláncként összeakassza őket: ne aggódj, a hátad mögött a lábfejébe kapaszkodva tökéletesen megőrizheted az egyensúlyodat. Ebben a pózban alapvetően a férfi irányít, de súlypontodat kihasználva te is szabályozhatod a ritmust.

A behatolást követően lassabb vagy akár gyorsabb ütemben is szeretkezhettek, azonban ahhoz, hogy a végső gyönyör minél intenzívebb legyen, bizonyos időközönként tartsatok szünetet. Ez valószínűleg a lábaidnak is jól jön majd: ekkor engedd le őket ismét a pasid csípőjére, és kissé távolodj el tőle. Ügyelj rá, hogy a szünet alatt is maradjon benned, azonban mozgás helyett csak a hüvelyizmaidat tornáztasd: a ritmikus összehúzódások akkor is különleges gyönyört nyújthatnak, amikor épp nem szeretkeztek.

Így csald ágyba a pasit

Nézegess képeket!

Elolvasom

Szelíd ölelés

Bár az elnyújtott orgazmushoz és a hosszú, gyönyörteljes szeretkezéshez elsősorban a testi közelséggel járó szexhelyzetek ideálisak, a szenvedélyesebb alkalmakkor lehet, hogy éppen egy vadabb helyzet válik be. Ebben a pózban a pasi irányít, ha azonban alaposan ismeri a tested és élvezeted jeleit, könnyen okozhat neked hosszan tartó gyönyört, majd rendkívül intenzív orgazmust.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Feküdj az ágyra, miközben partnered előtted térdel, és engedd, hogy a derekadnál fogva magához vonjon. Talpadat támaszd meg a földön, felsőtested azonban továbbra is az ágyon maradhat: nem kell teljesen hátrafeszítened magad. A behatolás után korlátozottan, de némileg te is irányíthatod a szeretkezést, hiszen, ha megfeszíted a lábadat, magadhoz szoríthatod partnered. Fontos azonban, hogy amennyire csak tudod, kontrolláld is a pasit, hiszen ez esetben a sűrű, heves mozdulatok helyett ritkábbra lesz szükség, hogy minél tovább tartson az együttlét.

Cikkünk Judy Bastyra Szex című könyvének segítségével készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük