90 kilót fogyott kitartásának köszönhetően Kristen: előtte-utána képeken az átalakulás

Kristen Bobo teljesen megváltoztatta életmódját, előtte-utána képeken osztotta meg az átalakulását.

kristen bobo
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kristen Bobo alatt a mérleg már 160 kilót mutatott, amikor elhatározta, hogy változtatnia kell életmódján. A nő, aki egykor napi 10 ezer kalóriát vitt be, mára fitneszinfluencerré vált.

A harmincéves, Wisconsinban élő nő 2016-ban még étkezési zavarral küzdött, most, hat évvel később már több mint 90 kilót fogyott, és jobb formában van, mint eddig bármikor. 

Kristen Bobo fogyása

- Ha tehettem, legalább 10 ezer kalóriányi ételt fogyasztottam el, nem okozott semmi problémát nekem - emlékezett vissza Kristen Bobo a Facebook-oldalán. - A fogyás nem egyszerű, nehéz elkezdeni. Én mindennap sírtam. Még mindig evészavarral küszködök, ez nem tűnik el varázsütés-szerűen. Mindennap harcolok, és néha még most is veszítek ellene. A fogyás nem egy lineáris folyamat. Elronthatod, úgy érezheted, hogy egy kész csődtömeg vagy. A trükk abban rejlik, hogy nem szabad feladni. Menj edzeni, edd meg a zöldségeket, igyál vizet, és ezt ismételd. Hidd el, sikered lesz.

Kristen Bobo története sokakat inspirált, érdemes megismerkedni vele. 

(Képek forrása: Kristen Bobo / SWNS.COM / Northfoto)

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük