Több mint 80 kilót fogyott másfél év alatt Brooke, hogy leküzdje betegségét: az életmód-változtatás mentette meg

Brooke Leonard autoimmun betegsége miatt drasztikusan megváltoztatta korábbi életmódját, és sikerült több mint 80 kilót fogynia.

borítókép jó

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A most harmincéves Brooke Leonard már hatéves korában az ételek rabjává vált. Gyerekként azon kapta magát, hogy a cukorkás zacskóit a játékai között rejtegeti, tízévesen pedig már tinédzsereknek méretezett ruhákat hordott.

Középiskolás korában különös testtömeg-ingadozást tapasztalt. Hirtelen 13 kilót fogyott, majd ugyanolyan gyorsasággal vissza is hízta. Aggasztotta a jelenség, és orvosi vizsgálatokra utaltatta be magát. Az egyik vérvizsgálat során a pajzsmirigy túlműködésével járó Basedow-Graves-kórt diagnosztizáltak nála.

Brooke Leonard fogyástörténete

Az autoimmun betegségtől nem tudott tartósan fogyni, jojóeffektus alakult ki nála, mígnem 28 éves korára már közel 160 kilót mutatott alatta a mérleg nyelve. Egyre kényelmetlenebbül érezte magát a bőrében, végül 2020 januárjában egy súlycsökkentő műtétre jelentkezett, és az azóta eltelt idő alatt sikerült 84 kilót fogynia - ismerd meg motiváló történetét.

(Képek forrása: mediadrumimages.com/@storyofbee.vsg / Profimedia)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük