Több mint 80 kilót fogyott másfél év alatt Brooke, hogy leküzdje betegségét: az életmód-változtatás mentette meg

Brooke Leonard autoimmun betegsége miatt drasztikusan megváltoztatta korábbi életmódját, és sikerült több mint 80 kilót fogynia.

borítókép jó
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A most harmincéves Brooke Leonard már hatéves korában az ételek rabjává vált. Gyerekként azon kapta magát, hogy a cukorkás zacskóit a játékai között rejtegeti, tízévesen pedig már tinédzsereknek méretezett ruhákat hordott.

Középiskolás korában különös testtömeg-ingadozást tapasztalt. Hirtelen 13 kilót fogyott, majd ugyanolyan gyorsasággal vissza is hízta. Aggasztotta a jelenség, és orvosi vizsgálatokra utaltatta be magát. Az egyik vérvizsgálat során a pajzsmirigy túlműködésével járó Basedow-Graves-kórt diagnosztizáltak nála.

Brooke Leonard fogyástörténete

Az autoimmun betegségtől nem tudott tartósan fogyni, jojóeffektus alakult ki nála, mígnem 28 éves korára már közel 160 kilót mutatott alatta a mérleg nyelve. Egyre kényelmetlenebbül érezte magát a bőrében, végül 2020 januárjában egy súlycsökkentő műtétre jelentkezett, és az azóta eltelt idő alatt sikerült 84 kilót fogynia - ismerd meg motiváló történetét.

(Képek forrása: mediadrumimages.com/@storyofbee.vsg / Profimedia)

Ezt is szeretjük