90 kilót fogyott kitartásának köszönhetően Kristen: előtte-utána képeken az átalakulás

Kristen Bobo teljesen megváltoztatta életmódját, előtte-utána képeken osztotta meg az átalakulását.

kristen bobo

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kristen Bobo alatt a mérleg már 160 kilót mutatott, amikor elhatározta, hogy változtatnia kell életmódján. A nő, aki egykor napi 10 ezer kalóriát vitt be, mára fitneszinfluencerré vált.

A harmincéves, Wisconsinban élő nő 2016-ban még étkezési zavarral küzdött, most, hat évvel később már több mint 90 kilót fogyott, és jobb formában van, mint eddig bármikor. 

Kristen Bobo fogyása

- Ha tehettem, legalább 10 ezer kalóriányi ételt fogyasztottam el, nem okozott semmi problémát nekem - emlékezett vissza Kristen Bobo a Facebook-oldalán. - A fogyás nem egyszerű, nehéz elkezdeni. Én mindennap sírtam. Még mindig evészavarral küszködök, ez nem tűnik el varázsütés-szerűen. Mindennap harcolok, és néha még most is veszítek ellene. A fogyás nem egy lineáris folyamat. Elronthatod, úgy érezheted, hogy egy kész csődtömeg vagy. A trükk abban rejlik, hogy nem szabad feladni. Menj edzeni, edd meg a zöldségeket, igyál vizet, és ezt ismételd. Hidd el, sikered lesz.

Kristen Bobo története sokakat inspirált, érdemes megismerkedni vele. 

(Képek forrása: Kristen Bobo / SWNS.COM / Northfoto)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük