15 perces zsírégető kardiózás, ami plusz 20 kilóval is elvégezhető: gyönyörűen formálja a testet

Olyan zsírégető kardioedzéstervet mutatunk, amit nagy túlsúllyal is el lehet végezni.

GettyImages-1314386700

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akár plusz 20 kiló túlsúllyal is lehet hatékony, mégis kíméletes kardioedzést végezni, ami segít beindítani a zsírégetést és a fogyást.

A mozgás elengedhetetlen része az egészséges életmódnak, megfelelő, kiegyensúlyozott táplálkozással kiegészítve tartós súlycsökkenést okoz, és az egészségmegőrzést is segíti.

Zsírégető kardioedzésterv túlsúllyal

Jelentős túlsúllyal nem könnyű olyan mozgásformát találni, ami anélkül dolgoztatja meg a testet, hogy pluszterhet róna az ízületekre. Éppen ezért súlytöbblet esetén az ugrálós, szökellős gyakorlatok mellőzése javasolt a sérülések, húzódások elkerülése végett. Emellett kiemelten fontos előtte bemelegíteni, és az edzés végeztével pedig lenyújtani. Olyan gyakorlatsort mutatunk, ami akár plusz 20 kiló felesleggel is elvégezhető, és hatékonyan beindítja a zsírégetést.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük