15 perces otthoni kettlebelledzés, ami tónusos testet varázsol: ez a legerősebb zsírégető mozgás

A kettlebelledzést otthon is el lehet végezni, az egyik leghatékonyabb zsírégető mozgásként tartják számon.

GettyImages-692882668

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kettlebelledzéseket tartják az egyik legerősebb zsírégető mozgásnak, nemcsak személyi edzővel, hanem megfelelő előkészületek után akár otthon is elvégezhetőek a gyakorlatok.

A kettlebell egy speciális, fogantyúval ellátott gömbsúlyzó, amivel kialakításának köszönhetően olyan gyakorlatok végezhetőek, melyekkel a mélyizmokat is alaposan meg lehet dolgoztatni. Különböző méretekben kapható a 2 kilóstól egészen a 40 kilósig.

Otthoni kettlebelledzés

A megfelelő súly kiválasztása kulcsfontosságú a sérülések elkerülése érdekében. Nők esetében már egy 8 kilós gömbsúlyzóval hatékonyan lehet edzeni, de kezdők számára inkább 4-6 kilósak javasoltak. Az alább látható sorozatok száma szintén egyénileg csökkenthető vagy növelhető. Az edzés előtt mindenképp melegíts be, utána pedig ne feledkezz el az izmok lenyújtásáról sem!

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük