4 év alatt 8 ruhaméretet fogyott a nő a kislánya érdekében: az egészsége forgott kockán

Tracey Hewitt motiváló fogyástörténetével érdemes megismerkedni, kemény munkával sikerült nyolc ruhaméretet fogynia.

fogyástörténet nyitó

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tracey Hewitt több mint 70 kilót fogyott természetes módon, mindezt anélkül, hogy száműzte volna a szénhidrátot az életéből.

Az akkor még 41 éves nő alatt a mérleg nyelve már 150 kilót mutatott, amikor elhatározta, hogy változtatni fog életmódján.

Tracey Hewitt fogyástörténete

Édesanyjának tett fogadalmát valósította meg, aki halálos ágyán arra kérte lányát, hogy a családja és saját gyermeke érdekében fogyjon le. A most 49 éves nő kemény és rendszeres magánedzéseknek és kitartásának köszönhetően nem kevesebb mint nyolc ruhaméretet fogyott le négy év alatt. Már a kezelőorvosa is figyelmeztette, hogyha nem változtat az életmódján, annak súlyos következménye lehet - a mostani élete merőben eltér a korábbi, önpusztító magatartásától. Ismerkedj meg inspiráló történetével!

(Képek forrása: mediadrumimages / TraceyHewitt / Northfoto)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük