6 rákellenes ital a tavaszi hónapokra: képeken a legerősebbek
Készítsd magadnak antioxidáns hatású friss italt tavaszi gyümölcsökből, zöldségekből!
A rákkeltő szabadgyökök olyan részecskék, amelyek a test ép sejtjeiből igyekeznek elvenni a keresett elektront, felborítva annak addigi működését. Erről a folyamatról bővebben olvashatsz korábbi cikkünkben. Az antioxidánsok a szabadgyökök sejtkárosító hatását igyekeznek ellensúlyozni. Ezeket legkönnyebben friss zöldségekkel, gyümölcsökkel juttathatod be a szervezetedbe. Az alábbi képes összeállításunkban olyan tavaszi zöldségeket, gyümölcsöket gyűjtöttünk össze, amelyekből érdemes rákellenes friss leveket sajtolnod.
Mellrák ellen
OLVASD EL EZT IS!
- rák
- megelőzés
40%-kal csökkenti a rákkockázatot a hétköznapi gyógyszer
- antioxidáns
- c-vitamin