8 hatásos pilatesgyakorlat, ami nagy túlsúllyal is végezhető: gyorsan feszesítik és formálják az alakot

Ezek a pilatespózok elősegítik a fogyást, és számos más jótékony hatást is kiváltanak a testben.

Pilatespózok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A pilates az egyik legjobb módszer arra, hogy formába hozd magad, és megerősítsd izmaidat anélkül, hogy túlzottan megterhelnéd az ízületeket. Érdemes megismerkedni a legfontosabb alapgyakorlatokkal, pózokkal, amelyektől erősebbé válnak a hasizmok, a hát tónusosabb lesz, és még az állóképesség is javul. 

Pilatespózok

A pilates számos egészségügyi előnnyel bír, amelyek közül kiemelkedik, hogy javítja a test rugalmasságát, és növeli az izomerőt, különösen a törzsizmoknál, azon belül is a hasizmok, az alsó hát, a csípő és a fenék területén - ezektől a gyakorlatoktól is kerek lesz a fenék, kattints ide!

Rendszeres gyakorlással ez a mozgásforma stabilizálja a gerincet, ami javítja a testtartást és az egyensúlyérzetet. A pózok közben végzett légzésgyakorlatok révén növeli a tüdőkapacitást és serkenti a vérkeringést, ezáltal hozzájárul a stressz kezeléséhez is - hetente 2-3 alkalommal végezz nagyjából 30 perces edzést a látványos eredmény érdekében. Kezdőként vagy túlsúllyal az alább látható pózokat is bátran kipróbálhatod!

6 egyszerű jógapóz fogyáshoz, amit könnyen el tudsz végezni - Egyszerre formálnak, és segítik az emésztést

Nem kell a nyakadba venned a lábad a következő jógapózokhoz.

Elolvasom

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Lehangoltság? Nyerd vissza az életkedved!

Ha tartósan lehangoltnak, fásultnak, kedvetlennek érezzük magunkat, és nem tudunk úrrá lenni rosszkedvünkön, segít az orbáncfű kivonatát tartalmazó Remotiv extra. Ez a patikában, vény nélkül kapható növényi gyógyszer javítja a hangulatot, fokozza a motivációt és csökkenti az enyhe depresszió további tüneteit.

A Remotiv extra vény nélkül kapható, orbáncfűkivonat-tartalmú gyógyszer.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Promóció

Ezt is szeretjük