Fehérjedús édességek, amikben alig van kalória: diéta alatt is fogyaszthatod őket

Az édes ízekről a diéta alatt sem kell lemondani.

fehérjedús-édességek3

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahány ember, annyi különböző testfelépítés, így örök érvényű igazság, hogy az, ami valakinek bevált, nem biztos, hogy másnak is ugyanolyan hatékony lesz a diéta során. Egy azonban mindenkire érvényes: az önsanyargatás és a megkívánt falatok megvonása hosszú távon nemcsak hátráltathatja a fogyást, hanem az egészségre is rossz hatással lehet.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a diéta során bármit szabad fogyasztani, amit csak megkívánunk, a titok a mértékletességben és a sokkal egészségesebb és kalóriaszegényebb alternatívák megtalálásában rejlik.

Édes ízek diétás változatban

A diéta során a legtöbb esetben a szénhidrát- és zsírbevitel csökkentése a cél, éppen ezért fontos ilyenkor a fehérjebevitelt növelni, hiszen így megfelelő mennyiségű energiához jut a szervezet, és az izmok sem esnek össze, hanem megerősödnek. A telítő hatásának köszönhetően az éhségérzetet is lehet vele tompítani, éppen ezért érdemes az étkezések közötti nasikból is olyat választani, ami gazdag fehérjében. Most olyan édességeket mutatunk, amik túlmutatnak a proteinszeleteken, mégis beilleszthetők a diétába - és nem mellesleg nagyon finomak is.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük