4 veszélyes étel, amiről nem is gondolnád
A boltokban számos egészségesnek hitt, mégis káros élelmiszert találhatsz. Tudd meg, mit ne tegyél csemetéd elé!
Összesen 79 találat.
A boltokban számos egészségesnek hitt, mégis káros élelmiszert találhatsz. Tudd meg, mit ne tegyél csemetéd elé!
Ha szeretnéd megőrizni saját, valamint családod egészségét, figyelj oda vásárláskor!
Újabb és újabb adagokat kívánsz? A mesterséges anyag a bűnös!
Hallgasd meg a dietetikus véleményét az E-számok hizlaló hatásáról.
A kínzó egyensúlyzavar hátterében meglepő okok is meghúzódhatnak. Derítsd ki, miért kerít váratlanul hatalmába a kellemetlen tünet!
A rostban gazdag, tápláló ételek nem biztos, hogy olyan egészségesek, mint hiszed.
Az ételeket színesebbé varázsoló adalékanyagok árát nemcsak a pénztárnál fizeted meg.
Számos dolognak tulajdonítottak már rákkeltő hatást, többről is kiderült azonban az ellenkezője.
Lassan már a bevásárláshoz is szótárra van szükséged? Íme, a legfontosabb tudnivalók.
Az élelmiszerek csomagolásán lévő genetikailag módosított felirat vagy az E-számok gyanúsak lehetnek. Tudj meg többet a veszélyes anyagokról!
Könnyű elveszni az élelmiszerek csomagolásán olvasható hangzatos szavak között. Segítünk eligazodni.
A te konyhádban is számtalan olyan élelmiszer van, melynek fogyasztása rákhoz vezethet.
A civilizációs ártalmak csodaszerek használatára ösztönöznek, egy részük azonban sokat árthat.
Tisztában vagy vele, mit teszel minden este a családi asztalra? Ha nem, ideje megtudnod, mit tartalmaznak a legkedveltebb élelmiszerek!
Ha szeretnéd elkerülni a halálos kórt, néhány csemegéről bizony le kell mondanod. Hogy melyek a feketelistás ételek?
Allergének, savak és lúgok - csak néhány a szappanok összetevői közül. De vajon mindegyik káros?
Ma már nehéz elkerülni az aszpartámot, hiszen közel hatezerféle cukormentes élelmiszer tartalmazza. Légy elővigyázatos!
Mindenki tudja, hogy fogyasztunk egészségtelen élelmiszereket. Melyek a leginkább egészségkárosítóak? Eláruljuk!
A GfK Hungária adatai szerint a fogyasztók elvárják a jó minőséget az élelmiszerekkel szemben, valamint a megfelelő ár-érték arányt.