Ajvár, humusz, padlizsánkrém: 7 mártogatós képpel és recepttel
A zamatos zöldségekből készült mártogatósok a legfinomabbak.
A nyár minden kétséget kizáróan a finomabbnál finomabb zöldségek és gyümölcsök időszaka. Hogy a nyár ízeit télen is élvezhesd, és ne boltból kelljen mesterséges anyagokkal teletömött, műízű dolgokat beszerezned, már most érdemes eltenni pár üveggel a kedvenc fogásaidból, hiszen nincs jobb, mint egy zord téli estén a friss ajvár vagy padlizsánkrém ízét élvezni, és a nyári emlékeket felidézni.
Készítsd otthon!
Ha a mártogatósokkal már végeztél, mutatunk pár fogást, amik szintén jobbak lesznek, ha otthon, magad készíted el őket!
OLVASD EL EZT IS!
- ketchup
- grill
3 egyszerű barbecue szósz recept
- paradicsom
- zöldséges
Szereted a ketchupot?
- kókusz
- kókusztej