Ajvár, humusz, padlizsánkrém: 7 mártogatós képpel és recepttel
A zamatos zöldségekből készült mártogatósok a legfinomabbak.
beauty and style
- Kiderült, mi alapján válogatnak a magyarok a kozmetikumok között: nőtt a természetes alapanyagok iránti érdeklődés »
- 4 legendás filmcsillag, akinek a szépsége örök: vonzó kisugárzásukon nem fogott az idő »
- A ’90-es évek gyönyörű szupermodellje szinte semmit sem változott: csodás képeken a 49 éves Shalom Harlow »

Top olvasott cikkek
- Te felismered ezt a KRESZ-táblát? 8 kérdés, amire tudni kell a választ a közlekedésben
- Bajban lesz, aki felújít vagy építkezik 2023-ban: erre sokan nem is gondolnak, pedig kellene
- Melyik folyó mellett van Barcs? 8 fogós kérdés Magyarország földrajzáról
- Fejezd be a régi mondást: a hazug embert hamarabb...
- Gáspár Virág ilyen vékony még sosem volt: alig ismerni fel a fogyása után
A nyár minden kétséget kizáróan a finomabbnál finomabb zöldségek és gyümölcsök időszaka. Hogy a nyár ízeit télen is élvezhesd, és ne boltból kelljen mesterséges anyagokkal teletömött, műízű dolgokat beszerezned, már most érdemes eltenni pár üveggel a kedvenc fogásaidból, hiszen nincs jobb, mint egy zord téli estén a friss ajvár vagy padlizsánkrém ízét élvezni, és a nyári emlékeket felidézni.
Készítsd otthon!
Ha a mártogatósokkal már végeztél, mutatunk pár fogást, amik szintén jobbak lesznek, ha otthon, magad készíted el őket!
OLVASD EL EZT IS!

- ketchup
- grill
3 egyszerű barbecue szósz recept

- paradicsom
- zöldséges
Szereted a ketchupot?

- kókusz
- kókusztej