Nyári zöldséges csirkeragu
Egy könnyű ragu tökéletes vacsora lehet a nyári estéken. Köretként elég, ha főzöl egy kis rizst, és finom fehérborral kínálod.
A ragu tulajdonképpen egy sűrű, ugyanakkor könnyű pörölt, ami tökéletes nyári vacsora lehet egy kis rizzsel.
A mirelit zöldségeket nem lehet összehasonlítani a frisekkel, így használd ki, amíg a piac tele van velük.
Zöldséges csirkeragu
Hozzávalók:
- 6 paradicsom
- 1 cukkíni
- 4 csirkemellfilé
- 2 répa
- 3 evőkanál olívaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 vöröshagyma
- 1 csokor petrezselyem
- só
- bors
A csirkemelleket kockázd fel, és vágd cikkekre a paradicsomot is, a cukkínit és a répát karikázd fel. Ez utóbbit párold vízben, fedő alatt 15 percig.
A vöröshagymát aprítsd fel, majd kevés olajon párold üvegesre. Add hozzá a felkockázott csirkemellet, és pirítsd fehéredésig. Add hozzá a zöldségeket, sózd, borsozd, szórd rá a felaprított petrezselmyet, és fedő alatt addig főzd, amíg puha nem lesz a hús, ha szükséges, önts alá egy kevés vizet
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- grill
- sült csirke
Pikáns pácolt csirke szombati grillezéshez
- sült csirke
- húsételek
Gyors sült csirkecsíkok
- zöldség
- grill