Nyári zöldséges csirkeragu

Egy könnyű ragu tökéletes vacsora lehet a nyári estéken. Köretként elég, ha főzöl egy kis rizst, és finom fehérborral kínálod.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A ragu tulajdonképpen egy sűrű, ugyanakkor könnyű pörölt, ami tökéletes nyári vacsora lehet egy kis rizzsel.

A mirelit zöldségeket nem lehet összehasonlítani a frisekkel, így használd ki, amíg a piac tele van velük.

Zöldséges csirkeragu

Hozzávalók:

  • 6 paradicsom
  • 1 cukkíni
  • 4 csirkemellfilé
  • 2 répa
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 vöröshagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • bors

A csirkemelleket kockázd fel, és vágd cikkekre a paradicsomot is, a cukkínit és a répát karikázd fel. Ez utóbbit párold vízben, fedő alatt 15 percig.

A vöröshagymát aprítsd fel, majd kevés olajon párold üvegesre. Add hozzá a felkockázott csirkemellet, és pirítsd fehéredésig. Add hozzá a zöldségeket, sózd, borsozd, szórd rá a felaprított petrezselmyet, és fedő alatt addig főzd, amíg puha nem lesz a hús, ha szükséges, önts alá egy kevés vizet

16 fortély a tökéletes húshoz

Nézegess képeket!

Elolvasom

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük