Nyári zöldséges csirkeragu
Egy könnyű ragu tökéletes vacsora lehet a nyári estéken. Köretként elég, ha főzöl egy kis rizst, és finom fehérborral kínálod.

Ez is érdekelhet

Beszállás! Nemsokára indul a Mikulás Expressz, siess, mert lemaradsz! (x)

Családi wellness-pihenés Sümegen: ha egy kicsit másra, többre vágysz (x)

Elkezdődött a 27. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál (x)

A tökéletes gyerekszoba titkai - Így még a tanulás is jobban megy majd! (x)

Őszi stílustippek személyre szabva - Hogy idén ősszel Te diktáld a trendet! (x)

beauty and style

Szokatlan téli kiegészítő, de hasznos: tényleg létezik az orrtyű! »

Lehúzzák a piros foltokat, mélyen hidratálják a bőrt: szérumokat teszteltünk »

A garbó ultranőiesen: egyetlen ruhadarab, ami nem hiányozhat a szekrényedből idén »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A ragu tulajdonképpen egy sűrű, ugyanakkor könnyű pörölt, ami tökéletes nyári vacsora lehet egy kis rizzsel.

A mirelit zöldségeket nem lehet összehasonlítani a frisekkel, így használd ki, amíg a piac tele van velük.

Zöldséges csirkeragu

Hozzávalók:

  • 6 paradicsom
  • 1 cukkíni
  • 4 csirkemellfilé
  • 2 répa
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 vöröshagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • bors

A csirkemelleket kockázd fel, és vágd cikkekre a paradicsomot is, a cukkínit és a répát karikázd fel. Ez utóbbit párold vízben, fedő alatt 15 percig.

A vöröshagymát aprítsd fel, majd kevés olajon párold üvegesre. Add hozzá a felkockázott csirkemellet, és pirítsd fehéredésig. Add hozzá a zöldségeket, sózd, borsozd, szórd rá a felaprított petrezselmyet, és fedő alatt addig főzd, amíg puha nem lesz a hús, ha szükséges, önts alá egy kevés vizet

Ezt is szeretjük