Gyors sült csirkecsíkok
Borsóval és paprikával
Friss nyári fogás a borsóval és pritaminpaprikával összesütött csirke, ami fél óra alatt elkészül, és még köret sem kell hozzá.

Ez is érdekelhet

Beszállás! Nemsokára indul a Mikulás Expressz, siess, mert lemaradsz! (x)

Családi wellness-pihenés Sümegen: ha egy kicsit másra, többre vágysz (x)

Elkezdődött a 27. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál (x)

A tökéletes gyerekszoba titkai - Így még a tanulás is jobban megy majd! (x)

Őszi stílustippek személyre szabva - Hogy idén ősszel Te diktáld a trendet! (x)

beauty and style

Ha hordasz melltartót, ezeket a trükköket ismerned kell – Megkönnyítik az életed »

Így szedd ki az alapozót az ecsetből: illatos és makulátlan lesz »

Palvin Barbara elkenődött rúzzsal is dögös – Így még nem láthattuk »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha nincs kedved sok időt a konyhában tölteni, de mégis főtt ételre vágysz, akkor a csirkehús remek alapanyag, hiszen pillanatok alatt megsül.

Ha egyben sütöd a borsóval, akkor már köretet sem kell varázsolnod mellé, nyáron éppen elég lesz a kettő együtt.

Gyors sült csirkecsíkok

Hozzávalók:

  • fél kg csirkemell
  • 2 pritaminpaprika
  • 2 marék borsó héjában
  • só, bors
  • olívaolaj

A borsó szárát vágd le, de ne hámozd meg, hanem hagyd egyben. Válassz nem teljesen érett, zsenge borsót. A pritaminpaprikát csumázd ki, és vágd fel csíkokra.

A csirkemellet mosd meg, majd csíkozd fel, sózd be, és jó forróra előmelegített olívaolajon süsd meg. Amikor már pirul, de még nincs kész, dobd hozzá a borsót és a paprikát, és még tíz percig párold együtt a kettőt. Sózd, borsozd, és már tálalhatod is.

Ezt is szeretjük