Gyors almás csirkesült
Ropogós és különleges
Dobd fel a szokásos, ugyanakkor meg nem unható sült csirkecombot egy kis almaszósszal. Az édes mártás jól kiegészíti a húst.

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

A 71 éves Susan Lucci fürdőruhában, Photoshop nélkül mutatta meg bomba alakját: elárulta titkát »

Gyorsabban nő, és erősebb lesz a hajad, ha odafigyelsz erre: 6 egyszerű tipp a dúsabb frizuráért »

Azt hitték, megszaladt a Photoshop a Balmain reklámjában: pedig ennél nagyobb csavar van benne »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A sült csirkecomb a legegyszerűbb és a legfinomabb húsételek egyike, szinte lehetetlen elrontani. Ráadásul ha külön sütöd, akkor nagyon hamar el is készül.

Dobd fel a jól megszokott grillcsirkét egy kis almaszósszal. Az édeskés mártás tökéletesen kiegészíti a ropogós csirkesültet.

Csirkesült almaszósszal

Hozzávalók:

  • 4 csirkemell
  • vaj
  • 4 alma
  • 1 közepes fej hagyma
  • 1 citrom leve
  • kevés méz
  • 1 teáskanál őrölt gyömbér
  • bors

A csirkecombokat mosd meg, szárítsd le róla a vizet, majd kend be vajjal, és sózd meg. Közepes lángon egy alufóliával bélelt tepsiben süsd meg, 25-30 perc alatt elkészül.

Közben egy lábasban forralj vizet, és tedd bele a citromlevet kevés mézzel. Az almát hámozd meg és vágd cikkekre, majd főzd puhára a mézes vízben, tegyél bele egy kevés reszelt gyömbért is. Addig főzd, amíg az alma egészen puha nem lesz, végül turmixold össze, és add a hús mellé.

Ezt is szeretjük