Gyors almás csirkesült
Ropogós és különleges
Dobd fel a szokásos, ugyanakkor meg nem unható sült csirkecombot egy kis almaszósszal. Az édes mártás jól kiegészíti a húst.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

Milyen az arcformád? Mutatjuk, melyik ékszer illik hozzá a legjobban

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

Csodás úszó virágok az esküvőn: látványos dekoráció a vacsoraasztalra »

A legjobb szemüvegkeret az arcformádhoz - Így állapítsd meg, melyik illik hozzád! »

Így szűkítsd be a farmered szárát, ha nem elég passzentos - Nőiesebb lesz tőle »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A sült csirkecomb a legegyszerűbb és a legfinomabb húsételek egyike, szinte lehetetlen elrontani. Ráadásul ha külön sütöd, akkor nagyon hamar el is készül.

Dobd fel a jól megszokott grillcsirkét egy kis almaszósszal. Az édeskés mártás tökéletesen kiegészíti a ropogós csirkesültet.

Csirkesült almaszósszal

Hozzávalók:

  • 4 csirkemell
  • vaj
  • 4 alma
  • 1 közepes fej hagyma
  • 1 citrom leve
  • kevés méz
  • 1 teáskanál őrölt gyömbér
  • bors

A csirkecombokat mosd meg, szárítsd le róla a vizet, majd kend be vajjal, és sózd meg. Közepes lángon egy alufóliával bélelt tepsiben süsd meg, 25-30 perc alatt elkészül.

Közben egy lábasban forralj vizet, és tedd bele a citromlevet kevés mézzel. Az almát hámozd meg és vágd cikkekre, majd főzd puhára a mézes vízben, tegyél bele egy kevés reszelt gyömbért is. Addig főzd, amíg az alma egészen puha nem lesz, végül turmixold össze, és add a hús mellé.

Blog.hu ajánló