A legfinomabb paprikás ételek receptje: a lecsótól a töltött paprikáig
Most kiélvezheted a paprikából készülő ételek csodás ízét! Itt a lecsó, a paprikás krumpli vagy a töltött paprika szezonja, de adj esélyt újdonságoknak is!

Friss, ropogós, színes, napérlelte paprikákkal vannak tele a kertek és a piacok. Lehet vékony vagy vastag húsú, piros, sárga, zöld, hegyes, csípős, biztos, hogy számtalan ételbe felhasználhatod. Pozitív hatásai miatt is érdemes minél többet fogyasztani belőle. Régóta tudjuk, hogy tele van C-vitaminnal, védi a sejtfalakat, az ereket, de fájdalomcsökkentő, emésztést segítő hatása sem elhanyagolható.
A lecsó, a paprikás krumpli vagy a töltött paprika most a legfinomabb, de a paprikából készülhet leves, egytálétel, megy a húsokhoz és a tésztához. A hagyományos ételek mellett próbálj ki új fogásokat is! Sőt, a paprikát krémesítheted, de elteheted olajban, savanyúságnak is. Bevált receptekért, új ötletekért nézd végig összeállításunkat!
OLVASD EL EZT IS!

- zöldséges
- töltött paprika