Gyomorkímélő zöldségleves
A nagy eszem-iszom után engedd megpihenni a gyomrodat. Készítsd el receptünket!
A karácsonyi eszem-iszom után a szervezet megköveteli a gyomorkímélő zöldséglevest, ami laktat, ugyanakkor méregtelenít is. Ha pedig ez utóbbi folyamat beindul, akkor a fogyással kapcsolatos fogadalmadnak is eleget tehetsz.
Csak aprítsd össze a zöldségeket, főzd meg őket, végül turmixolj, és már tálalhatsz is.
Gyomorkímélő zöldségleves
Hozzávalók:
- 1 liter víz
- 25 dkg krumpli
- 2 sárgarépa
- 1 póréhagyma
- 1 fehérrépa
- 1 zellergumó
- 1 teáskanál kömény
- 1 teáskanál majoránna
- 1 csokor friss petrezselyemzöld
- csipetnyi só
A krumplit és a leveszöldségeket alaposan mosd meg, hámozd meg, majd darabold fel. Tedd fel főni annyi vízben, amennyi éppen ellepi, forrás után pedig szórd bele a sót és a fűszereket. Párold 15-20 percig, majd vedd le a tűzről.
Turmixold össze az egészet, így a leves enyhén krémes állagot kap. Végül tálaláskor hintsd meg az apróra vágott petrezselyemmel.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- gomba
- leves
Tejszínes gombakrémleves petrezselyemmel
- leves
- antioxidáns
Isteni karcsúsító, antioxidáns leves
- leves
- ragu