Gyomorkímélő zöldségleves
Karcsúsít és méregtelenít
A nagy eszem-iszom után engedd megpihenni a gyomrodat. Készítsd el receptünket!

Ez is érdekelhet

Lépj most a gondtalan nyugdíjas éveidért! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

beauty and style

Zavarba ejtő fotókon pózol a 16 éves modell: az arca egy kislányé, de nőként néz a kamerába »

2019 legnőiesebb rövid frizurái: inspiráló bob fazonok egyenesen a szalonokból »

Nem is gondolnád, mire jó még a szegfűszeg: nagy hasznát veheted, ha elfogyott a szemöldökceruzád »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A karácsonyi eszem-iszom után a szervezet megköveteli a gyomorkímélő zöldséglevest, ami laktat, ugyanakkor méregtelenít is. Ha pedig ez utóbbi folyamat beindul, akkor a fogyással kapcsolatos fogadalmadnak is eleget tehetsz.

Csak aprítsd össze a zöldségeket, főzd meg őket, végül turmixolj, és már tálalhatsz is.

Gyomorkímélő zöldségleves

Hozzávalók:

  • 1 liter víz
  • 25 dkg krumpli
  • 2 sárgarépa
  • 1 póréhagyma
  • 1 fehérrépa
  • 1 zellergumó
  • 1 teáskanál kömény
  • 1 teáskanál majoránna
  • 1 csokor friss petrezselyemzöld
  • csipetnyi só

A krumplit és a leveszöldségeket alaposan mosd meg, hámozd meg, majd darabold fel. Tedd fel főni annyi vízben, amennyi éppen ellepi, forrás után pedig szórd bele a sót és a fűszereket. Párold 15-20 percig, majd vedd le a tűzről.

Turmixold össze az egészet, így a leves enyhén krémes állagot kap. Végül tálaláskor hintsd meg az apróra vágott petrezselyemmel.

Ezt is szeretjük