7 étel, amihez felhasználhatod a maradék tojásfehérjét: édességekhez vagy húsok bundázásához is jól megy

Ne dobd ki a maradék tojásfehérjét, hiszen sokféle ételbe használhatod fel.

Ételek maradék tojásfehérjéből
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokféle ételt készíthetsz maradék tojásfehérjéből: nem csak a sütikbe, hanem levesekhez és húsokhoz is nagyon jól jön.

A karácsonyi habcsók és a könnyed Pavlova-tekercs mellett még számtalan módon születhet újjá a tojásfehérje akkor, ha a sütikbe csak a sárgáját kellett felhasználnod. Ropogósabb lesz tőle a rántott hús bundája, elhagyhatatlan a házi erőlevesből, sőt a büfékből jól ismert ragacsos, szezámmagos kínai csirkét is ez fogja össze.

Ételek maradék tojásfehérjéből

Ma, amikor a valaha olcsó tojást aranyárban mérik, különösen fontos, hogy semmi ne menjen veszendőbe belőle. Ha olyan receptet találsz, amibe csak a sárgája vagy a fehérje kell, ne habozz keresni egy másik ételt, amibe a kimaradt részt beleteheted, és így biztos, hogy nem fogsz pazarolni.

Kiút a társfüggőségből - Hogyan szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól?

Knapek Éva klinikai szakpszichológus, tabuk nélkül beszél a társfüggőség jellemzőiről, és bemutatja a kialakulásának okait, a kapcsolati dinamikákat, és a felismeréshez vezető jeleket a saját életünkben, közeli kapcsolatainkban. A Femina Klub januári előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz hogyan léphetsz ki ezekből a helyzetekből, és hogyan alakíthatsz ki egészséges, egyenrangú kapcsolatokat. 

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2025. január 7. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Ezt is szeretjük