Így nem szárad ki a csirkemell sütés közben
A csirkemell az egyik legnépszerűbb alapanyag.
Bizonyára neked is vannak emlékeid cipőtalp állagú csirkemellekről, szénné sütött, kiszárított húsokról, amik nem éppen kellemesek. Szerencsére egy kis odafigyeléssel ez a hús is igazán finomra, omlósra és szaftosra készíthető, és mindenkinek ízlik majd. Készítsd el magában vagy valamilyen ízletes raguként, rántsd ki, előtte töltsd meg, a változatok száma végtelen!
Vacsorák a diétás hétköznapokra
A csirkemell a diétázók egyik kedvenc alapanyaga, hiszen kevés zsírt tartalmaz. Nézegess, és készíts könnyű vacsorákat a hatékony diéta érdekében!
- csirkemell
- mézes-gyömbéres csirkemell
- csirkepaprikás
- kijevi csirkemell
- fokhagymás-tejszínes csirkemell
- grillezett csirkemell
- rántott csirkemell parmezános bundában
- csőben sült csirkemell
- Recept
OLVASD EL EZT IS!
- fokhagyma
- brokkoli
Csőben sült csirkemell
- krumpli
- fahéj
Rakott padlizsán görög módra
- csirke
- fokhagyma