Ízletes, fűszeres vasalt csirkecomb
Egyszerű, zamatos fogás
Ne ijedj meg, nem kell összekoszolnod a kedvenc vasalódat ahhoz, hogy elkészítsd!

Ez is érdekelhet

Hőségben is tökéletes választás az ország legjobb játszóparkja! (x)

Kszi, Simon – Mindenkinek jár egy első szerelem (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

Johnny Depp 19 éves lánya gyönyörű modell - Bombázó az új címlapfotón »

Így viseld a trikót, hogy ne legyen slampos: 10 nőies outfit »

3 dolog, amit mindenképpen meg kell tenni az esküvő utáni napon »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A vasalt csirkecomb a grillezések nagy sztárja, de bármelyik évszakban elkészítheted, szaftos és ízletes fogás.

Salátával a legfinomabb, de gyakorlatilag bármilyen köret passzol hozzá.

Vasalt csirkecomb

Hozzávalók:

  • 6 csirkefelsőcomb
  • 2 gerezd fokhagyma
  • egy levél rozmaring
  • 1 evőkanálnyi őrölt majoránna
  • 1 evőkanálnyi kakukkfű
  • frissen őrölt bors
  • olaj

Elkészítés ideje:

25 perc + a pácolás.

Elkészítés menete:

A combokat filézd ki, ha eleve filét vettél, akkor sokkal könnyebb dolgod lesz ebből a szempontból. A fokhagymát reszeld egy tálkába, keverd el a többi hozzávalóval és egy deci olajjal.

A húsokat sózd be jó alaposan, majd egy tálban helyezd el őket, és jó alaposan dörgöld be a páccal. Ezután fedd le, és hagyd egy éjszakát a hűtőben. Miután letelt a pácolásra szánt idő, végy elő egy serpenyőt és egy mélyebb lábast.

A lábast töltsd meg vízzel, ez lesz a vasaló. A serpenyőt tedd a tűzhelyre, gyújts alá, majd ha felforrósodott, tégy bele két combot, rájuk pedig a vasalót.

Nagyjából három-négy perc múlva fordítsd meg a húsokat, tedd rájuk újra a vasalót, és süsd további három-négy percig. Ha szépen megpirultak és át is sültek, kész vannak.

Temérdek finomság csirkecombból

Az olcsó és bármikor beszerezhető alapanyagot sokféleképpen készítheted.

Ezt is szeretjük